Nu este pe stoc Horn Audio 10W 100V – Sonorizari Exterioare, HS 10AL, Proel

Produs inlocuit cu un model mai performant. 

Proel HS 10AL horn  cu unitate driver de10 W, fabricat din aluminiu, rezistent in aplicatiile de sonorizari exterioare, sisteme de sunet pentru parcari/ parcuri/ stadioane (indice protectie 55).
Este ideal pentru difuzare muzica ambientala/ anunturi si asigura un sunet clar. Raport calitate –pret excelent.

Specificatii Tehnice

 • Putere Rms: 1 / 3 / 5 / 10 W
 • Intrare Tensiune Constanta: 100 V
 • Frecventa de Raspuns: 315 Hz - 12.5 KHz
 • SPL MAX (Pmax @ 1m): 115
 • Indice Protectie: 55
 • Dimensiuni: Ø 161.5 - D 186.5
 • Greutate: 1.2 Kg.

 

Linia de 100V permite legarea unui numar mare de difuzoare, fara necesitatea adaptarii la impedanta, ceea ce conduce la acoperirea de mari suprafete precum cele din centrele comerciale (mall-uri), hoteluri, piete, arene sportive, spitale, campusuri universitare, catedrale, muzee si fabrici.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Horn Audio 10W 100V – Sonorizari Exterioare, HS 10AL, Proel

Ai o intrebare?

+4 (0744-518-939)

 • Cod produs: HS 10AL
 • Disponibilitate: Nu este pe stoc
 • € 0
 • Fără TVA: € 0

SEAP

Produsele pot fi achizitionate si prin SEAP.

Etichete: horn audio, HS 10AL, proel italia, sonorizari exterioare, sisteme sunet parcari, amro grup

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florin Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Dl Ciobanu, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...