UA-78693218-1

Difuzor Aparent 6W pentru Montaj Ingropat DL06130T IC Audio

Pre-Comanda Difuzor Aparent 6W pentru Montaj Ingropat DL06130T IC Audio

IC Audio DL 06-130/T este un difuzor de tavan fals, metalic, putere 6 W / 100 V, 101 dB; se monteaza extrem de usor cu ajutorul unor cleme arc, asigura o claritate excelenta a sunetului, se pot integra intr-o gama larga de instalatii de sunet ambiental, sisteme de adresare publica care necesita difuzare continuu de muzica/ voce (anunturi utilitare etc).

Specificatii Tehnice

 • Putere: 6/3/1,5 W
 • Frecventa Raspuns: 90 - 15.000 Hz
 • SPL Pmax/1m: 100,8 dB
 • Unghi Difuzare: 180° (H) / 180° (V)
 • Diametru Decupare: ∅ 166 mm
 • Culoare: RAL 9010
 • Dimensiuni: 180x100 mm
 • Greutate: 1, 0 Kg.

Linia de 100V permite legarea unui numar mare de difuzoare, fara necesitatea adaptarii la impedanta, ceea ce conduce la acoperirea de mari suprafete precum cele din centrele comerciale (mall-uri), hoteluri, piete, arene sportive, spitale, campusuri universitare, catedrale, muzee si fabrici.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Suport rapid?

DISCUTA CU UN TEHNICIAN!

0744 518-939

               TRIMITE E-MAIL 

 

 • Cod produs: DL 06-130/T
 • Disponibilitate: Pre-Comanda
 • € 15
 • Fără TVA: € 13

Etichete: IC Audio DL 06-130/T, difuzor tavan fals, boxe incastrabile 6W, IC Audio Germania

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...