Nu este pe stoc Baza Microfonica 4 Zone de Apel, EV-P4, IC Audio

Produs inlocuit cu un model mai performant. 

IC Audio EV-P4 este o baza microfonica digitala, cu 4 zone de apel, special conceputa pentru gestionarea/ controlul anunturilor difuzate in situatii de urgenta. Functii: All Call", 4 butoane cu indicator cu led pentru status „busy”, conform cu standardele in vigoare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Baza Microfonica 4 Zone de Apel, EV-P4, IC Audio

Ai o intrebare?

DISCUTA CU UN TEHNICIAN!

0744 518-939  

----------------------------------

Contacteaza-ne gratuit, pe whatsup0749 190-532 

--------------------------------------------------

  TRIMITE E-MAIL 

 

_______________________

 

 
 
  • Producător: IC AUDIO
  • Cod produs: EV-P4
  • Disponibilitate: Nu este pe stoc
  • € 0
  • Fără TVA: € 0

Etichete: IC Audio EV-P4, microfon anunturi, difuzare mesaje urgenta, sisteme evac ic audio germania

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...