Categorii
Producatori

Garantia Produselor

GARANTIA PRODUSELOR

 

 

 

 

Nu se acorda garantie pentru daune provocate din cauza:

Cumparatorul pierde drepturile conferite de prezenta Garantie daca:

Reparatia se face in termen de 7 pana la 21 zile de la receptia produsului la sediul SC AMRO ELECTRONIC GRUP SRL. In cazul lipsei pieselor de schimb la furnizor, inlocuirea acestora se face in maxim 30 de zile lucratoare de la primirea echipamentului pentru depanare. In acest caz garantia totala a echipamentului sau componentei se extinde automat cu perioada de timp necesara inlaturarii defectiunii.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei (datorata convingerii beneficiarulul ca exista un defect), cumparatorul este obligat la plata contravalorii de investigare a produsului. In situatia in care cumparatorul va revinde echipamentele, noul cumparator nu va beneficia de prevederile prezentulul certificat de garantie decat in conditiile in care firma SC AMRO ELECTRONIC GRUP SRL este instiintata de revanzare in termen de maxim 7 zile calendaristice de la incheierea contractului de vanzare-cumparare.

Nu comercializam separat consumabile si acestea nu fac obiectul service-ului. TG incepe de la data vanzarii produsului si se prelungeste cu timpul scurs de la data repunerii in stare de functionare. Prelungirea TG se inscrie in Certificatul de Garantie de catre unitatea de service. Se asigura contra cost repararea produsului in afara TG in cadrul duratei medii de utilizare declarate.

 

Importator Echipamente Audio Profesionale © 2017