Kit sonorizare restaurant cu terasa

Nou -8% Pre-Comanda Kit sonorizare restaurant cu terasa

Sistemul audio complet pentru sonorizarea ambientală reprezintă alegerea ideală pentru restaurante cu  terase,  asigurând  o distribuție uniformă a sunetului, oferind astfel o atmosferă placută si relaxantă. Sistemul audio este destinat pentru două zone, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Kit-ul este compus din mixer audio cu amplificator putere de 180W, un CD player profesional cu MP3, intrare USB, SD Card și tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf și intemperii, respectiv 6 incinte acustice de tavan pentru interior. Sistemul este prevăzut cu atenuatoare de volum. Utilizarea sistemului este simplă, nefiind nevoie de cunostințe tehnice avansate.

 

Proel ACDT180 - 1 bucata. Este un  amplificator combo de 180 W care are integrate un mixer audio,  o sursă de muzică profesională CD player, mp3 player și radio AM/FM. Compact și multifuncțional, este extrem de util în orice instalație de amplificare, sonorizare ambientală ori adresare publică, care presupune difuzarea continuă de muzică și anunțuri.

 

Proel XE 65CT - 6 bucati. Este o boxă de tavan fals, pe 2 cai, de 20 W / 100 V, cu transformator care se integrează perfect în instalații de sunet Public Address: difuzare de muzică ambientală și anunțuri în magazine, hoteluri, clădiri de birouri și multe altele.

 

IC Audio TS-C 10-300/T EN 54 - 4 bucati. Este o coloană de sunet de culoare gri, putere10 W, pentru integrarea în instalații audio ambientale pe linie de 100V; difuzorul este rezistent la apă, are un indice de protecție ridicat (IP66) și poate fi utilizat cu succes în sistemele de sonorizare exterioare și cele de sonorizare ambientală pentru terase.

 

Proel TRV 60B - 1 bucata. Este un controller de volum audio, cu 5 poziții de atenuare, montaj îngropat, dedicat  sistemelor de sunet pe linie de 100V.

 

Proel TRV 120B - 1 bucata.  Este un atenuator de volum 120W /100V, prevăzut cu 5 trepte de reglaj , cu releu bypass, montaj îngropat. 

 

Referinte restaurant

 

 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Views: 248
  • Producător: PROEL SpA
  • Cod produs: Kit sonorizare restaurant cu terasa
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
0 Product(s) Sold
  • € 1.409
  • € 1.290
  • Fără TVA: € 1.084

Etichete: sonorizare restaurant cu terasa, sonorizare terasa, sonorizare restaurant, instalatie audio sonorizare proel, mixer de putere 180w cu CD player, mp3 player și radio AM/FM, boxe tavan fals Proel XE 65CT, incinte tavan, coloane audio IC Audio TS-C 10-300/T EN 54, echipamente audio profesionale amro grup