Pre-Comanda Kit sonorizare restaurant cu terasa

Sistemul audio complet pentru sonorizarea ambientală reprezintă alegerea ideală pentru restaurante cu  terase,  asigurând  o distribuție uniformă a sunetului, oferind astfel o atmosferă placută si relaxantă. Sistemul audio este destinat pentru două zone, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Kit-ul este compus din mixer audio cu amplificator putere de 180W, un CD player profesional cu MP3, intrare USB, SD Card și tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf și intemperii, respectiv 6 incinte acustice de tavan pentru interior. Sistemul este prevăzut cu atenuatoare de volum. Utilizarea sistemului este simplă, nefiind nevoie de cunostințe tehnice avansate.

 

Proel ACDT180 - 1 bucata. Este un  amplificator combo de 180 W care are integrate un mixer audio,  o sursă de muzică profesională CD player, mp3 player și radio AM/FM. Compact și multifuncțional, este extrem de util în orice instalație de amplificare, sonorizare ambientală ori adresare publică, care presupune difuzarea continuă de muzică și anunțuri.

 

Proel XE 65CT - 6 bucati. Este o boxă de tavan fals, pe 2 cai, de 20 W / 100 V, cu transformator care se integrează perfect în instalații de sunet Public Address: difuzare de muzică ambientală și anunțuri în magazine, hoteluri, clădiri de birouri și multe altele.

 

IC Audio TS-C 10-300/T EN 54 - 4 bucati. Este o coloană de sunet de culoare gri, putere10 W, pentru integrarea în instalații audio ambientale pe linie de 100V; difuzorul este rezistent la apă, are un indice de protecție ridicat (IP66) și poate fi utilizat cu succes în sistemele de sonorizare exterioare și cele de sonorizare ambientală pentru terase.

 

Proel TRV 60B - 1 bucata. Este un controller de volum audio, cu 5 poziții de atenuare, montaj îngropat, dedicat  sistemelor de sunet pe linie de 100V.

 

Proel TRV 120B - 1 bucata.  Este un atenuator de volum 120W /100V, prevăzut cu 5 trepte de reglaj , cu releu bypass, montaj îngropat. 

 

Referinte restaurant

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Kit sonorizare restaurant cu terasa

Ai o intrebare?

DISCUTA CU UN TEHNICIAN!

0744 518-939

 

 TRIMITE E-MAIL Contacteaza-ne gratuit, pe whatsup0749 190-532

 

   

 

  • Producător: PROEL SpA
  • Cod produs: Kit sonorizare restaurant cu terasa
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
  • € 1.290
  • Fără TVA: € 1.084

SEAP

Produsele pot fi achizitionate si prin SEAP.

Etichete: sonorizare restaurant cu terasa, sonorizare terasa, sonorizare restaurant, instalatie audio sonorizare proel, mixer de putere 180w cu CD player, mp3 player și radio AM/FM, boxe tavan fals Proel XE 65CT, incinte tavan, coloane audio IC Audio TS-C 10-300/T EN 54, echipamente audio profesionale amro grup

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...