Lampa de tavan cu LED Moderno Elisse de la Skoff

Pre-Comanda Lampa de tavan cu LED Moderno Elisse de la Skoff

Corpurile de iluminat Moderno Elisse de la Skoff reprezinta o solutie ideala pentru iluminatul interior. Au un design modern  si caracteristici de iluminat unice, datorate tehnologiilor avansate cu LED, precum si aplicatiilor cu materiale nobile: aluminiu si sticla anodizate.

Lampa de tavan cu LED Moderno Elisse este una din lampile Moderno Elisse atarnate. Poate fi folosita ca iluminat de baza in birouri moderne, apartamente de lux, hoteluri si localuri spatioase.

Asigura peste 30.000 de ore de iluminat neintrerupt.  Cu ajutorul ei puteti obtine niste aranjamente de lumini extraordinare, cu un consum redus de energie electrica.

Specificatii tehnice:

  • Sursa lumina: LED;
  • Culoare disponibila: alb cald;
  • Indice protectie: IP20;
  • Alimentare: 230 V;
  • Dimensiuni: inaltime 500 - 1000 mm, lungime 1180 mm, latime 156 mm;

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Suport rapid?

DISCUTA CU UN TEHNICIAN!

0744 518-939

               TRIMITE E-MAIL 

 

  • Cod produs: ELLISE CEILING
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
  • € 446
  • Fără TVA: € 375

Etichete: lampa de tavan, lampa de tavan cu LED, lampa de tavan cu LED Moderno Elisse, lampa de tavan cu LED Skoff, lampa iluminat ambiental, iluminat ambiental birou, iluminat ambiental hotel, Amro Grup importator Skoff, distribuitor Skoff Bucuresti

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...