Nu este pe stoc Microfon Anunturi pentru Pompieri, EV-EVAC MIC, IC Audio

Produs inlocuit cu un model mai performant. 

IC Audio EV-EVAC MIC este un microfon de mana pentru pompieri, dotat cu buton PTT pentru functia “All call”, capsula dinamica si fire control monitorizate. Informatii kit complet de avertizare vocala in cazuri de urgenta – cereti detalii importatorului Amro Grup.
Aplicatii: orice tip de sistem de amplificare audio PA (Public Address) si sisteme pentru evacuare vocala si control in cladiri frecventate de publicul larg.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Microfon Anunturi pentru Pompieri, EV-EVAC MIC, IC Audio

Ai o intrebare?

+4 (0744-518-939)

  • Cod produs: EV-EVAC MIC
  • Disponibilitate: Nu este pe stoc
  • € 0
  • Fără TVA: € 0

SEAP

Produsele pot fi achizitionate si prin SEAP.

Etichete: EV-EVAC MIC, ic audio germania, microfon pompieri, consola anunturi EVAC

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florin Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Dl Ciobanu, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...