Restaurante si cafenele

Ambianta placuta dintr-un restaurant se obtine cu o sonorizare profesional proiectata, care  difuzeze sunetul echilibrat, la aceeasi intensitate, in oricare punct din spatiul respectiv. Daca ati investit deja in afacerea dvs masiv, pentru design, iluminat, personal etc., un sistem comercial audio este alegerea potrivita. Este discret, este compact, se potriveste oricarui design, este accesibil ca pret si e proiectat sa functioneze o viata, in tipul dvs de aplicatie. 

Acest tip de aplicatie cere ca zonele sa fie segmentate: zona clientilor, spatiile exterioare tip terasa, zona de bucatarie si spatiile administrative. Sunetul trebuie reglat pe fiecare zona, independent. 


E demonstrat, clientii sunt influentati de calitatea muzicii difuzate si acest aspect are consecinte asupra alegerilor pe care acestia le fac. 
Conform certatorilor de la soundslikebranding, clientii taxeaza imediat calitatea slaba a admosferei ambientale, atunci cand merg sa se relaxeze sau sa cumpere.
44% dintre acestia pleaca mult mai repede decat si-au propus initial.
38% aleg sa nu mai revina in acel loc.
36% comanda mult mai putin decat intentionau.
25% vorbesc negativ despre experienta avuta. 
Produse pe pagină:
Sortare după:

Instalatie Sonorizare Completa Terase

Sonorizare ambientala pentru terase, asigura o acoperire uniforma, oferind o atmosfera placuta si relaxanta pentru clientii dumneavoastra. Kit-ul este..

€ 922 Fără TVA: € 775

Instalatie Sonorizare Restaurant Bistro

Sistem de sonorizare complet pentru restaurant - bistro de cca. 80 - 100 mp. Kitul audio este compus dintr-un mixer amplificator de putere 180W rms, b..

€ 997 Fără TVA: € 838

Instalatie Sonorizare Terasa Hotel

Instalatia completa de sonorizare pentru terasa unui hotel poate fi compusa dintr-o unitate de putere 240 W rms, mai multe incinte audio de tip c..

€ 1.544 Fără TVA: € 1.298

Kit sonorizare Live restaurant/pensiune

Kitul de sonorizare live va aduce, odata cu achizitionarea lui, un sunet perfect  si puternic, in sonorizarea completa pentru restaurant sau pens..

€ 2.263 Fără TVA: € 1.902

Kit sonorizare restaurant cu terasa

Sistemul audio complet pentru sonorizarea ambientală reprezintă alegerea ideală pentru restaurante cu  terase,  asigurând  o distribuți..

€ 1.290 Fără TVA: € 1.084

Sistem Sonorizare Complet pentru Terase

Sonorizarea ambientala este foarte importanta pentru terasa, ea ofera o atmosfera placuta si relaxanta clientiilor localului dumneavoastra.Setul compl..

€ 580 Fără TVA: € 487

Sonorizare Ambientala Restaurante

Sistem de sonorizare ambientala restaurante compus din amplificator audio de 120W, boxe de tavan fals, cd player profesional si sistem incom full-dupl..

€ 1.038 Fără TVA: € 872

Sonorizare Fixa - Restaurant Fast Food

Instalatie de sonorizare ambientala, fixa, completa pentru restaurante tip fast food, spatii de mici dimensiuni cca. 60 - 70 mp. Sistemul es..

€ 821 Fără TVA: € 690

Sonorizare restaurant 2016 (Pachet PRO)

Tinand cont de particularitatile sonorizarii unui restaurant, tehnicienii propun atat o instalatie de sonorizare fixa cat si una mobila..

€ 1.665 Fără TVA: € 1.399

Loading...
Loading...