Instalatie Audio Spatii Comerciale Mici

Pre-Comanda Instalatie Audio Spatii Comerciale Mici

Kit audio complet pentru sonorizare magazin de cca. 40 - 50 mp. Sistem sunet de baza compus din boxe incastrabile in tavan (3 buc.) si mixer amplificator (1 buc,), optional microfon de anunturi.

Avantaje: mediu placut pentru clientii dumneavoastra prin muzica ambientala difuzata, anuntarea promotiilor existente, asigurarea unei mai bune comunicari intre personalul magazinului.

Specificatii Tehnice

Difuzoare incastrabile in tavan - Proel XE 51CT

 • Putere: 10 W
 • Linie de 100 V
 • Frecventa: 100 - 20.000 Hz
 • Diametru exterior: 191.5 mm
 • Culoare: alb

Mixer Amplificator - Proel AMP 03VR

 • Putere: 30 W
 • Linie 100 V
 • Intrari Microfon  x 2
 • Intr. USB, SD Card pentru rularea fisierelor audio format MP3.

Pretul unui astfel de sistem audio este de numa  232 euro + tva.

Bazele microfonice pentru difuzare anunturi au costuri de la 30 Eur + tva/buc.

Toate sunt echipamente audio profesionale special concepute pentru uz intens si sunt fabricate in Italia de catre Proel S.p.A.

Atentie! Oferta curenta are titlu orientativ.

Pentru oferte de pret personalizate, in functie de particularitatile spatiului, nu ezitati sa ne contactati.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Suport rapid?

DISCUTA CU UN TEHNICIAN!

0744 518-939

               TRIMITE E-MAIL 

 

 • Cod produs: Instalatie Audio Spatii Comerciale Mici
 • Disponibilitate: Pre-Comanda
 • € 276
 • Fără TVA: € 232

Etichete: instalatii audio magazine, sonorizari spatii comerciale, boxe de plafon, mixer amplificator, microfon anunturi, sistem de sunet complet

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...