STIAI CA?

Ce este indicele de protectie, IP, al aparatelor electronice?

 IP este o masura de clasificare a capacitatii echipamentelor electrice si electronice de a rezista la praf si la apa. Praful sau apa pot intra in echipamentele electrice iar daca au aceasta caracteristica de protectie IP 55, nu pot avea nici un efect negativ asupra functionarii. 

IP 55 - prima cifra indica faptul ca produsul este protejat de praf, si nu ii produce daune, cea de-a doua cifra avertizeaza ca difuzorul este conceput sa reziste unor jeturilor de apa, din orice unghi provin acestea.

Citeste articol intreg, pe blogul nostru:

sau

Descarca fisa tehnica.

 

Cum se pune muzica intr-un sistem de amplificare profesional ?

Atunci cand alegem un sistem de sonorizare trebuie sa cunoastem cateva detalii care au o mare importanta, daca dorim sa avem un semnal audio bun sau foarte bun. Si aici vorbim despre sursa de muzica profesionala. Practic, ce e o sursa de muzica? 
  
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 
Din ce este compus un sistem de sonorizare ambientala si cum functioneaza ?
 
Intr-un restaurant, pub sau cafenea, sistemul audio trebuie sa ofere clientilor o ambianta sonora placuta, relaxanta. Cand spui sonorizare reusita, de cele mai multe ori faci referire la o instalatie de sunet care se aude bine si care este adecvata scopului pentru care a fost cumparata. Instalatia de sunet fixa sau sonorizarea ambientala (public address) are la baza o structura simpla si economica. 
 
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 
 
Cum se pune muzica intr-un sistem de amplificare profesional ?
 
Atunci cand alegem un sistem de sonorizare trebuie sa cunoastem cateva detalii care au o mare importanta, daca dorim sa avem un semnal audio bun sau foarte bun. Si aici vorbim despre sursa de muzica profesionala. Practic, ce e o sursa de muzica? In instalatiile de sonorizare profesionale, sursele de muzica sunt integrate in amplificatoarele mixer.
 
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 

 

Adresare Publica si Sonorizare Portabila

Trebuie sa faceti o prezentare in fata unui grup de peste 25 - 30 persoane sau pur si simplu sa difuzati muzica intr-o locatie care nu permite alimentarea la priza? Posibil sa aveti nevoie de un sistem de adresare publica si sonorizare portabila care sa va ajute sa va faceti inteles.
 
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 
 
Loading...
Loading...