Categorii
Producatori
 • Sirena Alarmarea Populatiei, 1000m Raza Actiune MS20
  MS20 este o sirena acustica electromecanica, capabila sa acopere o raza de cca. 1000 m, cu o tonalitate de alarmare, ideala pentru avertizarea populatiei in situatii de urgenta. Pret avantajos, MS20 fiind o alternativa la sistemele de evacuare vocala si avertizare civila cu fir, producator Erso, Germania. Specificatii Tehnice Alimentare: 230V CA Indice Protectie: IP44 Banda de frecventa: 580Hz Raza actiune: 1000 m SPL 1m: 110dB SPL 1000m: 50 dB Dimensiuni (cm): 34,5 (cu calota)/ 24 (fara calota) Greutate: 7,6 Kg. Tonalitate Sirena MS20 - Cum se aude?      ..
  MS20 este o sirena acustica electromecanica, capabila sa acopere o raza de cca. 1000 m, cu o tonalitate de alarmare, ideala pentru avertizarea populatiei in situatii de urgenta. Pret avantajos, MS20 fiind o alternativa la sistemele de evacuare vocala si avertizare civila cu fir, producator Erso, Ge..
  De la € 760
 • Happy Guide - Audioghid cu inregistrare mp3, multiple limbi
  HAPPY GUIDE este un sistem audioghid cu fisiere audio mp3 unic in Romania, patentat si fabricat 100% in Italia, de foarte buna calitate, la un pret corect.  Acesta stocheaza informatii audio in format MP3, in diverse limbi. Practic, acest aparat de ghidare este destinat utilizarii in muzee, tururi de oras sau vizite turistice, functioneaza precum un ghid personal, fara sa mai fie nevoie de o persoana care sa ofere explicatii, eventual translator (pentru grupurile mixte). Turistul isi selecteaza limba in care doreste sa primeasca informatiile, isi poate regla volumul dupa bunul plac, derula inainte/ inapoi inregistrar..
  HAPPY GUIDE este un sistem audioghid cu fisiere audio mp3 unic in Romania, patentat si fabricat 100% in Italia, de foarte buna calitate, la un pret corect.  Acesta stocheaza informatii audio in format MP3, in diverse limbi. Practic, acest aparat de ghidare este destinat utilizarii ..
  De la € 274
 • Proiector LED RGB ESABEAM, Music and Lights
  Acest proiector LED RGB are un efect luminos de raze multiple, bazat pe o tehnologie LED RGB/Full Color care genereaza raze rotunde, in 6 culori. Are un control independent al fiecarui fascicul si posibilitatea de conectare cu proiectorul 6BEAM pentru spectacole cu sincronizari luminoase nelimitate, uimitoare. Proiectorul LED RGB ESABEAM este recomandat pentru cluburi, discoteci sau baruri. De asemenea, el poate asigura un iluminat deosebit in cadrul spectacolelor la scena deschisa. Specificatii tehnice: Sursa de lumina: 6 LED-uri de 3 W RGB/FC Durata medie de viata a LED-urilor: > 50 000 ore Mix de culoare: RGB/FC pentru o..
  Acest proiector LED RGB are un efect luminos de raze multiple, bazat pe o tehnologie LED RGB/Full Color care genereaza raze rotunde, in 6 culori. Are un control independent al fiecarui fascicul si posibilitatea de conectare cu proiectorul 6BEAM pentru spectacole cu sincronizari luminoase nelimitate,..
  De la € 173
 • Sistem Amplificare 500W, cu mp3 player FREEPASS 10USB, Proel
  Proel FREEPASS10USB sistem de amplificare  mobil, compact si performant compus din: amplificator audio 250Wati x 2, prevazut cu SMPS (clasa D), mixer audio 4 intrari de microfon - 2 stereo, doua incinte acustice pe 2 cai si intrare de USB. Astfel, devine o mini-instalatie de sonorizare portabila gata sa amplifice vocea sau sa difuzeze muzica, oriunde! Specificatii Tehnice MIXER Intrari Mono: (4) MIC/LINE IN (COMBO) Intrari Stereo: (2) STEREO LINE IN (2xJACK / 2xRCA) Intr. EQ: HIGH: +/-15dB 10 kHz, LOW: +/- 15dB 100 Hz Alimentare Phantom: + 15 V (CH 1-4) Efect Intern: Echo Iesiri: MONITOR OUT (2xJACK), SUB OUT (1xJAC..
  Proel FREEPASS10USB sistem de amplificare  mobil, compact si performant compus din: amplificator audio 250Wati x 2, prevazut cu SMPS (clasa D), mixer audio 4 intrari de microfon - 2 stereo, doua incinte acustice pe 2 cai si intrare de USB. Astfel, devine o mini-instalatie de sonorizare portabil..
  De la € 608
 • Sirena protectie civila 400D TRIFAZICA
  400D (Cod: 05.28.002 B) este o sirena Electro mecanica eficienta in alarmarea civila si in cea industriala. Cu motor trifazic, este extrem de eficienta in zone de aglomerare urbana (orase). In fuctie de modul de instalare si de configurare, sirena trifazica este recomandata pentru instalatii care au nevoie de eficienta acustica maxima.   ACCESORII  1) Dulap control, pentru actionare sirena de la distanta/de la buton. 2) Modulator electronic programabil cu microprocesor, pentru programarea sunetelor de alarmare. CARACTERISTICI TEHNICE: - Cod comanda: 400 D (Cod: 05.28.002 B). -Producator: LA SONORA (ITALIA)  - Stalp..
  400D (Cod: 05.28.002 B) este o sirena Electro mecanica eficienta in alarmarea civila si in cea industriala. Cu motor trifazic, este extrem de eficienta in zone de aglomerare urbana (orase). In fuctie de modul de instalare si de configurare, sirena trifazica este recomandata pentru instalatii care au..
  De la € 3.497
 • Kit sonorizare restaurant cu terasa
  Sistemul audio complet pentru sonorizarea ambientală reprezintă alegerea ideală pentru restaurante cu  terase,  asigurând  o distribuție uniformă a sunetului, oferind astfel o atmosferă placută si relaxantă. Sistemul audio este destinat pentru două zone, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Kit-ul este compus din mixer audio cu amplificator putere de 180W, un CD player profesional cu MP3, intrare USB, SD Card și tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf și intemperii, respectiv 6 incinte acustice de tavan pentru interior. Sistemul este prevăzut cu atenuatoare de ..
  Sistemul audio complet pentru sonorizarea ambientală reprezintă alegerea ideală pentru restaurante cu  terase,  asigurând  o distribuție uniformă a sunetului, oferind astfel o atmosferă placută si relaxantă. Sistemul audio este destinat pentru două zone, atât pentru interio..
  De la € 1.409 € 1.290

STIAI CA?

Ce este indicele de protectie, IP, al aparatelor electronice?

 IP este o masura de clasificare a capacitatii echipamentelor electrice si electronice de a rezista la praf si la apa. Praful sau apa pot intra in echipamentele electrice iar daca au aceasta caracteristica de protectie IP 55, nu pot avea nici un efect negativ asupra functionarii. 

IP 55 - prima cifra indica faptul ca produsul este protejat de praf, si nu ii produce daune, cea de-a doua cifra avertizeaza ca difuzorul este conceput sa reziste unor jeturilor de apa, din orice unghi provin acestea.

Citeste articol intreg, pe blogul nostru:

sau

Descarca fisa tehnica.

 

Cum se pune muzica intr-un sistem de amplificare profesional ?

Atunci cand alegem un sistem de sonorizare trebuie sa cunoastem cateva detalii care au o mare importanta, daca dorim sa avem un semnal audio bun sau foarte bun. Si aici vorbim despre sursa de muzica profesionala. Practic, ce e o sursa de muzica? 
  
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 
Din ce este compus un sistem de sonorizare ambientala si cum functioneaza ?
 
Intr-un restaurant, pub sau cafenea, sistemul audio trebuie sa ofere clientilor o ambianta sonora placuta, relaxanta. Cand spui sonorizare reusita, de cele mai multe ori faci referire la o instalatie de sunet care se aude bine si care este adecvata scopului pentru care a fost cumparata. Instalatia de sunet fixa sau sonorizarea ambientala (public address) are la baza o structura simpla si economica. 
 
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 
 
Cum se pune muzica intr-un sistem de amplificare profesional ?
 
Atunci cand alegem un sistem de sonorizare trebuie sa cunoastem cateva detalii care au o mare importanta, daca dorim sa avem un semnal audio bun sau foarte bun. Si aici vorbim despre sursa de muzica profesionala. Practic, ce e o sursa de muzica? In instalatiile de sonorizare profesionale, sursele de muzica sunt integrate in amplificatoarele mixer.
 
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 

 

Adresare Publica si Sonorizare Portabila

Trebuie sa faceti o prezentare in fata unui grup de peste 25 - 30 persoane sau pur si simplu sa difuzati muzica intr-o locatie care nu permite alimentarea la priza? Posibil sa aveti nevoie de un sistem de adresare publica si sonorizare portabila care sa va ajute sa va faceti inteles.
 
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 
 
Sun Plazza a ales sonorizarea de la AMRO Baneasa Shopping Center - sistem EVAC furnizat de Amro Grup Instalezi sau vinzi echipamente de sonorizare?
Importator Echipamente Audio Profesionale © 2017