Pre-Comanda Sirena protectie civila 400D TRIFAZICA

400D (Cod: 05.28.002 B) este o sirena Electro mecanica eficienta in alarmarea civila si in cea industriala. Cu motor trifazic, este extrem de eficienta in zone de aglomerare urbana (orase). In fuctie de modul de instalare si de configurare, sirena trifazica este recomandata pentru instalatii care au nevoie de eficienta acustica maxima.  

ACCESORII (acestea nu sunt incluse in pret)

1) Dulap control, pentru actionare sirena de la distanta/de la buton.
2) Modulator electronic programabil cu microprocesor, pentru programarea sunetelor de alarmare.

CARACTERISTICI TEHNICE:
- Cod comanda: 400 D (Cod: 05.28.002 B).
-Producator: LA SONORA (ITALIA) 
- Stalp otel cu diametru 135mm, ingropat la minim 1m adancime.
-Pentru alarmare civila: se recomanda Modulatorul sunete alarmare MP14S
-Pornire alarma: 4 moduri de activare independente: buton /actionare de la distanta.
-Conformitate CE: 
Decret 240/1999 Lege 4/1997;
Norme siguranta si securitate: EN 60439.1 (CEI 17-13/1).
-Greutate: 33kg
-Dimensiuni:(inaltime) x Latime: 530 mm x 560 mm
-Indice Protectie motor: 55

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Sirena protectie civila 400D TRIFAZICA

Ai o intrebare?

+4 (0744-518-939)

  • Cod produs: 400D
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
  • € 3.856
  • Fără TVA: € 3.240

SEAP

Produsele pot fi achizitionate si prin SEAP.

Etichete: sirena alarmare civila, sirena 3000m, 05.28.002 B; D400 sirena alarmare, sirena protectie civila, sirela alarmarea populatiei, sirena alarmare dezastre, importator la sonora romania; sirena 3 km

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...