Alarmare Civila- 60 dB Raza Actiune 2000 m

Pre-Comanda Alarmare Civila- 60 dB Raza Actiune 2000 m

Sistem de alarmare si protectie civila, asigura cca. 60 dB la 2000 m. Permite difuzarea mesajelor de avertizare in situatii de urgenta precum dezastre naturale, cutremure, inundatii, atac aerian si altele, intr-un sat ori comuna. 

Specificatii Tehnice

  • Unitate de putere 4 x 250 W rms / 100 V - canale independente cu Priority si control (Proel AUP4250S)x 1 bucata;
  • Digital Recorder / Player pentru inregistrare si difuzare 4 mesaje a cate 3 min. fiecare conform DIN 33404 (PLAYER 4V2) x 1 bucata;
  • Baza microfonica preamplificata, microfon condenser cu brat flexibil pentru anunturi (Proel BM 100A) x 1 bucata;
  • Horn rotund din aluminiu, fara unitate driver, Indice de Protectie 66  (Proel H16R) x 16 bucati;
  • Unitate driver de 60 W /  linie100 V , frecventa 200 - 6.000 Hz, Indice de Protectie  66 (Proel HD60T) x 16 bucati.

Atentie! Toate sistemele pentru alarmare civila comercializate de Amro Grup respecta legislatia in vigoare si standardele europene actuale. Nu va lasati inselati de firme care promit preturi foarte mici, dar care nu va pot furniza garantii si certificate de conformitate.

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Suport rapid?

DISCUTA CU UN TEHNICIAN!

0744 518-939

               TRIMITE E-MAIL 

 

  • Producător: PROEL SpA
  • Cod produs: Alarmare Populatie 2000m
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
0 Product(s) Sold
  • € 3.414
  • Fără TVA: € 2.869

Etichete: alarmare si protectie civila, sistem alarmare populatie 2km, avertizare situatii de urgenta, amro grup bucuresti, sisteme integrate alarmare

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...