Nu este pe stoc Sursa Audio cu CD Player / MP3 si DIGI, RAC 02, IC Audio

Produs inlocuit cu un model mai performant. 

RAC 02 + CD / MP3 + DIGI este un CD Player profesional cu MP3 si modul de intregistrare/ difuzare mesaje prevazut cu intrare SD card + USB. Permite organizarea playlist-ului, mod "Repeat", control volum, LINE OUT.
Este potrivita pentru integrarea in sistemele de adresare publica si sonorizare in aplicatii industriale, centre comerciale si multe altele.

Specificatii Tehnice

 • Memorie flash: 128 MB - capacitate stocare 120 min. timp de inregistrare
 • Permite redare fisiere MP3: MP3 digital - inregistrare  44,1 KHz, 128 Kbps
 • Memorie SD pana la 1 GB
 • 6 Functii "Repet" diferite
 • Port USB pentru transfer usor de fisiere
 • Driver inclus.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Sursa Audio cu CD Player / MP3 si DIGI, RAC 02, IC Audio

Ai o intrebare?

DISCUTA CU UN TEHNICIAN!

0744 518-939

 

 TRIMITE E-MAIL Contacteaza-ne gratuit, pe whatsup0749 190-532

 

   

 

 • Producător: IC AUDIO
 • Cod produs: RAC02+CD/MP3+DIGI
 • Disponibilitate: Nu este pe stoc
 • € 0
 • Fără TVA: € 0

SEAP

Produsele pot fi achizitionate si prin SEAP.

Etichete: sursa audio, sursa muzica profesionala, IC Audio RAC02, sursa audio cu SD card si USB

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...