Pre-Comanda Telecomanda vot sondarea opiniei Minimax Plus

Minimax+  este o telecomanda  personala pentru vot, folosita de fiecare participant caruia i se solicita un feedback, ce opereaza in reteaua  2.4 GHz RF wireless, prevazuta cu 14 taste, cu ecran LCD, 32 canale, fara interferente cu telefoanele mobile. Aceasta face posibila interactiunea LIVE cu votantii pentru ca  permite colectarea unui feedback instant, in timp real, de la grupuri extinse de participanti.

Intreg sistemul este compus din telecomenzile de vot, alese in functie de numarul de participanti,  antena de colectare a voturilor (mobila sau fixa) si un soft instalat pe orice PC.  Sistemul de vot interactive nu necesita conexiune la net, nici tehnicieni sau personal specializat. Este ieftin si simplu de folosit.

"ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România): Este un sistem atat de eficient si de util incat e indispensabil in activitatea noastra zilnica"

Specificatii tehnice telecomanda vot

Afisaj: eran LCD  afisare max  6 cifre
Personalizare: Telecomenzi personalizabile: Atribuire ID unic – 1-9999
Confirmare feedback: Pictograma de confirmare trimitere feedback
Taste: 10 taste alfa-numerice: OK, Anulare, 0-9, “.” Si “-“
Pictograme ecran: Afisaj  acumulator / semnal / semnal de baza primit
Comunicare: Wireless 2.4GHz
Greutate: 32 g (fara baterii)
Dimensiuni: 92mm ×54mm × 8mm (L×W×H) identic: carte de credit
Alimentare: 2 baterii tip CR2032 (neincluse)
Raza actiune: 30 x 30 m – spatiu deschis.
Garantie: 24 luni
Culoare: Alba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Telecomanda vot sondarea opiniei Minimax Plus

Ai o intrebare?

DISCUTA CU UN TEHNICIAN!

0744 518-939  

----------------------------------

Contacteaza-ne gratuit, pe whatsup0749 190-532 

--------------------------------------------------

  TRIMITE E-MAIL 

 

_______________________

 

 
 
  • Cod produs: MINIMAX+
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
  • € 36
  • Fără TVA: € 30

Etichete: telecomanda sondare opinie, elecomanda individuala vot, echipamente vot interactive, sisteme sondarea opiniei

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...