Traducere Simultana | TOUR GUIDE

Traducere Simultana | TOUR GUIDE

Traducere simultana, fara fir (wireless), pentru instalatii fixe sau uz portabil, ideale in prezentari delegatii straine, vizite turistice, vizite in fabrici, biserici.

Produse pe pagină:
Sortare după:

EMITATOR FIX ETOUR 1 canal

Emitatorul  stationar fix, cu un canal,  se foloseste cu receptoarele mobile in sistemele de traducere simultana fixe pentru ca garanteaza o..

€ 356 Fără TVA: € 299

EMITATOR mobil cu microfon lavaliera ETOUR

Emitatorul este componenta sistemului audio ghid ETour prin care se transmit mesaje LIVE de la microfonul lavaliera,  direct in castile..

€ 106 Fără TVA: € 89

Incarcator 35 aparate ETOUR

Incarcatoarele pot depozita si incarca doar aparate ETOUR. Dureaza numai 6 ore pana se atinge incarcarea completa. Specificatii tehnice: Aliment..

€ 594 Fără TVA: € 499

Incarcator 60 aparate ETOUR

Incarcator tourguide tip rack pentru maxim 60 aparate ce poate depozita si incarca doar aparate ETOUR. Dureaza numai 6 ore pana se atinge in..

€ 1.071 Fără TVA: € 900

RECEPTOR cu casti ETOUR

Receptorul este componenta sistemului audio ghid ETOUR prin care se receptioneaza mesajele LIVE de la microfonul lavaliera al Emitatorului (..

€ 82 Fără TVA: € 69

Tourguide - Traducere Simultana Wireless cu Casti (Varianta Standard)

Sistemul de traducere simultana cu casti este extrem de util, atat in vizite turistice la muzee, in tururi de oras, cat si in cadrul intalnirilor intr..

€ 70 Fără TVA: € 59

Tourguide - Wat Two Way - set cu dubla comunicatie

Echipamentele pentru traducere simultana wireless, cunoscute si sub denumirea de tour guide sau ghiduri audio cu transmisie live, reprezinta solutii p..

€ 77 Fără TVA: € 65

Incarcator 12 aparate ETOUR

Incarcatoarele pot depozita si incarca doar aparate ETOUR. Dureaza numai 6 ore pana se atinge incarcarea completa. Specificatii tehnice: Alim..

€ 356 Fără TVA: € 299

Loading...
Loading...