Alarmare Civila- 60 dB Raza Actiune 1000 m

Pre-Comanda Alarmare Civila- 60 dB Raza Actiune 1000 m

Sistem complet de alarmare a populatiei si protectie civila, acopera o raza de cca. 1000 m si este compus dintr-o unitate de putere de 480 Wati, recorder si player pentru inregistrare/ difuzare mesaje vocale, microfon paging, goarne si unitati driver de 60W. Difuzoare au grade inalte de protectie, astfel incat permit montajul exterior si sunt rezistente la conditiile meteo extreme. Sistemul acustic acopera o suprafata de cca. 1000m.

Specificatii Tehnice

  • Unitate putere 480 W rms / tensiune constanta 100 V, ac/dc, VOX si PRIORITY (Proel AUP 480R) x 1 buc.
  • Recorder / Player digital- 4 mesaje a cate 3 min. fiecare conform DIN 33404 (PLAYER 4V2) x 1 buc.
  • Microfon paging- baza microfonica preamplificata, microfon condenser cu brat flexibil (Proel BM 100A) x 1 buc.
  • Difuzor horn, rotund, fabricat din aluminiu, fara unitate driver, indice protectie (IP) 66 (Proel H16R) x 8 buc.
  • Unitate driver, putere 60 W / tensiune constanta 100 V , frecventa 200 - 6.000 Hz, indice protectie  66 (Proel HD60T) x 8 buc.

Atentie! Toate sistemele pentru alarmare civila comercializate de Amro Grup respecta legislatia in vigoare si standardele europene actuale. Nu va lasati inselati de firme care promit preturi foarte mici, dar care nu va pot furniza garantii si certificate de conformitate.

 

      

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Suport rapid?

DISCUTA CU UN TEHNICIAN!

0744 518-939

               TRIMITE E-MAIL 

 

  • Producător: PROEL SpA
  • Cod produs: Alarmare Populatie 1000m
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
0 Product(s) Sold
  • € 2.296
  • Fără TVA: € 1.929

Etichete: alarmare populatie 1 km, sisteme avertizare acustica, echipamente protectie civila, voice evacuation, mesaje alarmare DIN 33404

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...