Ai nevoie de un sistem audio? Cum îți alegi furnizorul?

Postat de ing. Dorian Grigore 29.08.2017 0 Comentariu Idei Practice,

 

De câte ori nu ai căutat informații tehnice pe internet despre sisteme audio, în încercarea de a găsi un produs bun la preț corect? Fie că dorești de acel produs pentru casă sau pentru afacerea pe care o deții, ai nevoie de îndrumare și mai ales, de un furnizor de încredere.

 

În cazul sistemelor audio, informația despre fiecare echipament este foarte complexă, uneori dificil de stăpânit. Cum poți avea siguranța că furnizorul ales ține cu adevărat cont de nevoile tale și nu doar de propriul profit? Pentru siguranța în achiziționarea sistemelor de sonorizare, a echipamentelor audio și componentelor de acest gen, trebuie să cauți un furnizor cu reputație bună. Iată câteva atribute de care să ții cont atunci când alegi un furnizor de echipamente audio:

 

 

 

 

 

  1. Experiența în domeniu

Un factor important în alegerea furnizorului este experiența serviciilor oferite, care se obține în principal, în urma unor ani de activitate în acest domeniu. Companiile care au o vechime mai mare pe piață și au reușit să păstreze în timp o poziție bună printre competitori sunt cele pe care trebuie să le ai în vedere. Experiența înseamnă și capacitatea furnizorului de a face față nevoilor unice ale solicitanților care vin din domenii foarte variate; competența specialiștilor de a rezolva în timp util provocările multiple, întîlnite în proiectele clienților, este ceea ce îți oferă o siguranță în plus.

 

  1. Calitatea produselor comercializate

Este adevărat că suntem cu toții în căutarea celui mai mic preț când selectăm produsele care ne interesează, însă este important să ținem cont și de calitatea acestora. Un echipament audio foarte ieftin nu garantează o funcționalitate optimă sau de durată; când acesta cedează, suntem în situația de a tot cumpăra alte produse până când găsim unele de calitate. Aceasta este însă o risipă de timp și bani, în condițiile în care există posibilitatea de a investi într-o instalație de sonorizare ambientală performantă, care va rezista cu brio foarte mulți ani, fără a necesita reparații costisitoare. Este foarte important ca furnizorul să dispună de echipamente audio profesionale, produse de mărci cu un renume și vechime în domeniu și să îți recomande exact aparatura de care ai nevoie în locația ta, la un preț corect.

 

  1. Implicarea furnizorului

Un alt aspect foarte important este implicarea furnizorului în toate etapele procesului de procurare a instalației de sonorizare. Furnizorul care îți pune la dispoziție un specialist cu experiență te scapă de grija de a-ți căuta singur pe internet informații extrem de tehnice, care îți vor risipi timpul și energia. De asemenea, disponibilitatea pentru eventualele acțiuni de mentenanță sau consiliere la folosirea sistemului audio sunt calități care denotă un furnizor de încredere, care își respectă clienții și este preocupatde nevoile lor.

 

Cu o activitate de peste 17 ani în distribuția de sisteme audio profesionale, Amro Electronic Grup întrunește toate aceste condiții, fapt pentru care se bucură de aprecierea unui număr impresionant de clienți, din cele mai variate domenii de activitate.

Ai nevoie de un sistem de sonorizare? Ai ajuns în locul potrivit!

 

 

Video - sonorizare Amro Electronic Grup

 

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...