Amro Electronic Grup oferă soluții complete pentru sonorizarea restaurantelor și teraselor

Postat de ing. Dorian Grigore 10.08.2017 0 Comentariu

Sunteți în căutarea unui sistem de sonorizare profesional pentru restaurantul dumneavoastră și nu știți ce să alegeți? Amro Electronic Grup, importator și distribuitor de echipamente audio profesionale Proel și IC Audio vă propune un sistem de sonorizare complet, gândit special pentru spațiul unui restaurant. Sistemul de sonorizare profesional pentru restaurant este compus dintr-un mixer amplificator de putere 180W rms, boxe audio cu montaj îngropat în tavan, incinte acustice de tavan fals, coloane audio de 10W și un CD Player cu mp3, intrare USB - SD card și telecomandă.

 

Mixerul cu amplificator Proel AMP 120 XL, de putere 120W rms/ 100V, cu 4 intrări universale XLR, are un design compact, protecție la supraîncarcare și scurtcircuit și este ideal pentru instalații de sonorizare ambientală. La el se adaugă difuzorul pentru montaj în plafon și boxa audio Proel CSE06T, cu putere 6W/ 100V, montabilă în tavan fals, cu structură metalică; ambele de o înaltă fidelitate acustică, perfecte pentru integrarea în sisteme de sonorizare destinate restaurantelor.

 

Coloana de sunet IC Audio, model TS-C 10-300/T, putere10 W, este proiectată pentru conectarea la instalații audio ambientale pe linie de 100V; difuzorul este rezistent la apă, are un indice de protecție ridicat (IP66) și poate fi utilizat cu succes în sistemele de sonorizare atât interne, cât și externe.

 

Unul din restaurantele care a ales echipamente audio de la Amro Electronic Grup este Le Gourmand din București. Acesta este un restaurant cu specific internațional, în care se organizează diverse evenimente, nunți și petreceri private; din acest motiv este foarte important ca sistemul de sonorizare să fie unul performant, la înălțimea evenimentelor oganizate.

 

Restaurantele care aleg să investească mereu în îmbunătățirea condițiilor de care dispun clienții, sunt cele cu succesul cel mai mare. Amro Electronic Grup le stă la dispoziție cu o gamă largă de echipamente și oferte. Vizitați-ne!

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...