Amro Electronic Grup recomandă restaurantul Pata Negra Copas y Tapas

Postat de ing. Dorian Grigore 11.08.2017 0 Comentariu

Restaurantul Pata Negra Copas y Tapas este un restaurant cu specific spaniol, cu un meniu foarte bogat, alcătuit în conformitate cu rețetele tradiționale iberice. Ingredientele folosite sunt aduse direct din Spania, ceea ce asigură gustul autentic al bucatelor. Pe lângă numeroasele feluri delicioase, atmosfera este și ea un factor care sporește farmecul acestui „mic colț de Spania”. Muzica atent selectată este și ea în acord cu specficul restaurantului și reprezintă acel ingredient care completează starea de bine.

 

De curând, cei de le Pata Negra au luat legătura cu specialiștii Amro Electronic Grup pentru procurarea unui sistem de sonorizare ambientală. Acest detaliu indică preocuparea constantă a personalului de la Pata Negra pentru îmbunătățirea condițiilor locului și experienței clienților. Reprezentanții restaurantului ne-au împărtășit faptul că sunt foarte mulțumiți de echipamentele achizționate și de asemenea, de disponibilitatea și promptitudinea specialiștilor de la Amro, care au oferit asistență tehnică. Noi, cei de la Amro Electronic Grup ne declarăm încântați de colaborarea cu o locație atât de specială și apreciată de bucureșteni (și nu numai) și suntem convinși că ambientul unic din acest loc va fi mereu la mare căutare.

 

 Doamna casei, Angelica Ilie, întâmpină oaspeții cu preparate spaniole delicioase

 

Pentru cei care se întreabă care ar fi beneficiile dotării restaurantului cu o instalație de sonorizare, le putem răspunde din experiența noastră, că o masă delicioasă nu reprezintă o experiență completă fără atmosfera corespunzătoare. Muzica ambientală oferă oamenilor acea stare de bine, de comfort, de familiaritate, însă numai atunci când este difuzată corect, în fundal și la valori egale peste tot. Ne bucurăm să vă informăm de faptul că clienții Amro Grup beneficiază de îndrumare în legătură cu alegerea, instalarea și înteținerea echipamentelor de sonorizare ambientală. În funcție de spațiu și dotări, specialiștii noștri vor găsi soluția ideală pentru locația dumneavoastră, ceea ce va duce inevitabil la succesul afacerii.

 

Noi vă putem recomanda sistemul de sonorizare ambientală pentru resturant cu terasă, compus din mixer audio cu amplificator putere de 180W, un CD player profesional cu MP3, intrare USB, SD Card și tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf și intemperii, respectiv 6 incinte acustice de tavan pentru interior. Sistemul este prevăzut cu atenuatoare de volum iar utilizarea lui este simplă, nefiind nevoie de cunostințe tehnice avansate.               

     

În ceea ce privește mâncarea spaniolă însă, îi invităm pe cei de la Pata Negra să vă recomande meniul care vă va purta într-o călătorie de neuitat, în inima Spaniei!

 

 Urmăriți și alte proiecte finalizate de Amro Electronic Grup!

 

Lasa comentariu