IC Audio primește recertificarea ISO 9001:2015

Postat de ing. Dorian Grigore 07.09.2017 0 Comentariu

 

Cei de la IC Audio au avut din nou ocazia de a dovedi poziția lor în domeniul echipamentelor audio și de a-și reafirma standardele  la care lucrează.De curând IC Audio a primit cu success o recertificare în ceea ce privește managementului calității, în conformitate cu ultimele modificări ale standardului ISO 9001:2015.


Standardul revizuit cuprinde multe inovații, aceasta fiind cea mai semnificativă schimbare de cerințe de foarte mult timp. Pe lângă unele schimbări formale, secțiunea referitoare la managementul de risc al companiei reprezintă una dintre cele mai importante modificări.


Concentrarea pe soluții orientate către eficiența proceselor și managementul sustenabil al înțelegerii funcționării intreprinderilor, au fost cerințe esențiale.
Auditorii interni ai companiei, dar și cei din exterior se ocupă în mod constant de verificarea și asigurarea standardului de calitate, astfel IC Audio continuă optimizarea proceselor, pentru satisfactia clientilor.

Echipamentele audio EVAC produse de IC Audio sunt disponibile și pe piața românească prin distribuitorul Amro Electronic Grup. Le găsiți în magazinul online!

 

 

Certificatul pentru managementul riscului, implementat la IC Audio

 

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Florescu C - Ester Group
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Angelica Ilie, doamna casei.
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Florn Z., Product Manager
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- dl Ciobanu, R.A. R.
”Noi suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...