Business to Business

Cu o prezenta de peste  16 ani pe  piata romaneasca de solutii profesionale si cu o vasta experienta in instalatii audio,  iluminat profesional, precum si sisteme de alarmare civila,  serviciile noastre business to business  au scopul de a sprijini partenerii  AMRO ELECTRONIC GRUP  in implementarea celor mai bune solutii clientului final.

Colaborarea business to business este parte integranta  a strategiei  noastre de dezvoltare , de aceea fiecare proiect AMRO ELECTRONIC GRUP este rezultatul unei game largi de servicii si produse adaptate sectorului de business.

AMRO Electronic Grup importa si distribuie echipamente audio, video si lumini profesionale de la producatori de marca recunoscuti international, Proel Spa (Italia), IC Audio (Germania)

Compania noastra ofera servicii complete: de la proiectare la instalare si service, in garantie si postgarantie. Oferta noastra acopera in intregime domenii precum:

-           Instalatii de sonorizare si adresare publica

-           Sisteme de sunet si lumini pentru discoteca, spectacole, cluburi

-           Lumini inteligente, mooving head-uri, Lumini scena, Proiectoare lumini

-           Mixere audio, Mixere 6, 8, 10, 16, 20 de canale

-           Procesoare de semnal (efecte, multiefecte, egalizatoare, procesoare dinamice etc)

-           Microfoane, Radiomicrofoane - Sisteme audio complete: kituri de amplificare, diverse puteri, compuse din amplificator, boxe, subwoofere, accesorii si cabluri)

-           Audioconferinta, sisteme de discutii, echipamente traducere simultana si vot

-           Sonorizari ambientale

-           Amplificare mobile

-           Echipamente audio profesionale (mixere, microfoane, amplificatoare, unitati de putere, boxe, coloane audio, microfoane fara fir, etc)

-           Traducere simultana - Iluminat arhitectural pentru parcuri, gradini, piscine

-           Sisteme Intercom pentru ghisee publice (bancare, case schimb valutar etc)

-           Sisteme de sunet in bucla de curent (pentru purtatorii de proteze auditive)

-           Sisteme de alarmare civila pentru sate, comune, localitati.

 

 Oferta se adreseaza tuturor celor care cauta solutii profesionale la preturi competitive si produse garantate, intr-o gama variata si extinsa. Aplicatiile posibile sunt multiple: de la sonorizari de spectacole, baruri, discoteci, mall-uri, hypermarket-uri, la primarii, parcuri, gradini, piscine etc.

In completarea solutiilor furnizate, sustinem proiectele clientilor nostri prin consultanta tehnica specializata.

Expertiza echipei noastre de profesionisti se fundamenteaza pe  intelegerea capacitatii tehnice a solutiilor oferite si transpunerea acestora in nevoile specifice ce caracterizeaza un proiect de succes.