Nu este pe stoc Amplificator Digital D-AMP 8 x 60, IC Audio

IC Audio D-AMP 8 x 60 amplificator de putere 8 x 60 W, pentru integrarea in sisteme de 100V, instalatii public address pentru evacuare vocala si alarmare civila in mall-uri, arene sportive, sisteme de sunet pentru hoteluri si spatii de birouri. Echipamentul este certificat EN 54-16, clasa D.

Specificatii Tehnice

  • Putere: 8 x 60W
  • Frecventa: 50Hz-20kHz-3dB
  • Intrari: 0.775V at 20kOhms
  • Iesiri: 100V,70V,50V,4Ohms
  • Dimensiuni: 88 x 483 x 300 mm
  • Greutate: 14,5 Kg.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Amplificator Digital D-AMP 8 x 60, IC Audio

Ai o intrebare?

+4 (0744-518-939)

  • Cod produs: D-AMP 8 x 60
  • Disponibilitate: Nu este pe stoc
  • € 0
  • Fără TVA: € 0
Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 20

SEAP

Produsele pot fi achizitionate si prin SEAP.

Etichete: amplificator digital, amplificatoare audio 6X80W, sisteme 100V, instalatii sunet EVAC

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...