Nu este pe stoc Baza Microfonica Digitala Programabila - 80 Zone, EV-PAGE, IC Audio

Produs inlocuit cu un model mai performant. 

IC Audio EV-PAGE este o baza microfonica pentru anunturi, gestioneaza 80 zone, ofera functie de programare mesaje de alarmare, functie "All Call",  este usor de controlat prin intermediul tastaturii alfanumerice; Microfonul este dotat cu ecran de afisare a status-ului, corespunde legistalatiei in vigoare privind caracteristicile tehnice ale produse si instalarea sistemelor Audio pentru evacuarea vocala si alarmare a populatiei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Baza Microfonica Digitala Programabila - 80 Zone, EV-PAGE, IC Audio

Ai o intrebare?

+4 (0744-518-939)

  • Producător: IC AUDIO
  • Cod produs: EV-PAGE
  • Disponibilitate: Nu este pe stoc
  • € 0
  • Fără TVA: € 0

SEAP

Suntem pe SICAP.

Etichete: IC Audio EV-PAGE, consola anunturi, sisteme avertizare vocala, echipamente EVAC

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...