Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Branduri exclusive si Certificari

Intelegem ca ai nevoie de calitate si o garantam.


Amro Electronic Grup proprietara echipamente-audio-profesionale.ro este certificata ISO9001. 


Aici gasesti branduri exclusive

Ne-am aliat cu producatori valorosi si aducem in piata tehnologie din Europa, riguros certificata si utilizata in peste 60 de tari.

Importam exclusiv  in Romania tehnologie de ultima generatie Paso, Proel, IC Audio, apreciata de integratori pentru ca se pliaza pe cerintele si specificatiile proiectelor.


Toti furnizorii cu care lucram, produc echipamente certificate riguros: EN54; ROHS; CE; ISO 9001; EN54 si altele specifice. 


IC Audio este un producator german și furnizor mondial de difuzoare EN54 pe 100V. E lider de piață prin forta de inovatie tehnica in segmentul de alarmare vocala. Are in portofoliu 250 de difuzoare remarcabile, de inalta performanta certificate EN54-24. Are 30 de ani de experienta in piata si produce exclusiv in fabrica din Germania. E certificat DIN ISO 9001: 2015. Uzină de fabricație e certificată VDE (ECS / CIG 021 - 024: 2014) RoHS 2011/65 / EU & NSR 2014/35 / EU & EMC 2014/30 / EU. 

In Romania, IC Audio este alegerea integratorilor pentru proiecte mari de cladiri de birouri, hypermarket-uri, parcari subterane, mall-uri, hoteluri. Solutiile de difuzoare sunt apreciate pentru garantează cel mai recent standard tehnologic si raman la costuri accesibile. 


Proel S.p.a. produce  si distribuie sisteme audio profesionale (incinte acustice, difuzoare, proiectoare de sunet, amplificatoare, subwoofere, boxe Line Array, monitoare audio de scena microfoane profesionale), iluminat LED de scena si iluminat arhitectural (proiectoare Dj, proiectoare laser, moving head-uri, proiectoare arhitecturale), sisteme coferinta audio, public address, sisteme de evacuare vocala, accesorii audio si instrumente muzicale. Înființată în 1991 in Italia, Proel se adreseaza industriei divertismentului si se bucura de un renume international, cu multe filiale în întreaga lume și branduri precum: Sagitter, Axiom sau Deixbell. 


SKOFF este un productor polonez, LED. Corpurile de iluminat SKOFF se evidentiaza prin designul luxos si urmaresc folosirea celei mai noi tehnologii, pentru reducerea consumului. Gama de produse Skoff include: lampi LED si spoturi destinate iluminatului ambiental, pentru zona comerciala sau home: trepte, mobilier, holuri. 


  


La Sonora e un producator italian veritabil, cu lunga traditie si remarcabil, cand vine vorba de calitate. Din 1911 fabrica sirene acustice si semnalizatoare luminoase si audio pentru uz profesional (fabrici, uzine, hale productie, alarmare civila.

In Romania, implementam doua categorii de solutii:

-sirene si semnalizatoare luminoase si acustice, concepute pentru domeniul industrial si echipajele de interventie;

- echipamente audio si lumini cu LED concepute pentru segmentul auto-moto special: politie, salvare, pompieri.

 

(Revanzator) Music and Lights este o companie italiana, specializata in productia de echipamente audio profesionale si de iluminat: sisteme de conferinta, adresare publica, echipamente sunet scena, line array-uri, lumini LED profesionale, amplificatoare audio, ecrane de proiectie, proiectoare LED profesionale, proiectoare efecte laser, stroboscoape profesionale, masini efecte speciale (masini fum, masini zapada, masini baloane).

Music and Lights este cunoscuta si pentru brandurile sale:ProLights, DAD ArchWork, ProTruss, ProAudio si GDE.

 

Ledix este un brand al grupului polonez ZAMEL, care a adus numeroase inovatii in sectorul iluminatului profesional LED. Marca Ledix cuprinde spoturi si lampi LED cu design modern si multe functii incorporate, pentru iluminat ambiental (iluminat holuri, livinguri, hteluri, restaurante, spatii de birouri, showroom, muzee, galerii etc). Cele mai populare sunt lampile LED cu montaj ingropat, pentru trepte si mobilier, cu finisaje lux si functii inteligente: Moza, Muna, Tico, Timo, Tera, Sona, Rubi, Navi etc.

 

Intav este un producator italian cu peste 30 de ani de experienta in designul si productia echipamentelor de semnalizare acustica si luminoasa, destinate echipajelor de urgenta. Gama de produse Intav cuprinde: girofare, rampe luminoase, lumini LED etc. Intav se asociaza cu trei elemente –cheie : inovatie, calitate si Made in Italy.

 

Erso Indulux este o companie germana, specializata in productia de sisteme de semnalizare, securitate si alarmare. Gama lor de produse distribuite in Romania prin Amro Electronic Grup, cuprinde: sirene alarmare industriala, sirene pentru alarmarea populatiei.   


Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...