Casti audio profesionale

Casti audio profesionale

Casti audio profesionale, cu filtru de zgomot, high definition, marca Proel Italia, pentru aplicatii de studio, inregistrari, aplicatii DJ. Castile Proel ofera o difuzare clara, fara distorsiuni, blocand zgomotele din exterior, sunt extrem de confortabile si flexibile pentru folosirea continua in aplicatii diverse.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Casti profesionale cu filtru activ zgomot, 200mW, HFNC, Proel

Castile HFNC de la Proel sunt proiectate sa sune mai bine, sa fie mai confortabile si mai usor de transportat. Castile HFNC ofera un sunet profund, pu..

€ 37 Fără TVA: € 31

Casti profesionale, dinamice, HFI57, Proel

HFi57 sunt casti dinamice profesionale tip over-head, cu design elegant, fabricate in Italia, de Proel. Castile HFi57 sunt potrivite pentru monit..

€ 41 € 31 Fără TVA: € 26

Set casti curicum aural, dinamice inchise, 200mW, stereo, HFD50, Proel

HFD 50 este un set de casti cu bas optimizat si cu o dinamica a sunetului ridicata si impedanta redusa (32ohm), ideale pentru monitorizarea tamburilor..

€ 25 Fără TVA: € 21

Set casti curicum aural, dinamice inchise, high definition, 200 mW, HFC60, Proel

Cu un design elegant si contemporan, castile HFC60 de la Proel, ofera un bas puternic si o performanta audio remarcabila, datorita utilizarii difuzoar..

€ 34 Fără TVA: € 29

Set casti supra aural, dinamice, inchise, trei culori, 200 mW, stereo HFC16, Proel

HFC16 este un set de casti usoare, confortabile si pliabile, care ofera o atenuare sporita a zgomotului de fundal. Castile HFC16 sunt excelente pentru..

€ 14 Fără TVA: € 11

Loading...
Loading...