Despre noi

Echipamente audio profesionale este magazinul online al AMRO Grup,  importator si distribuitor exclusiv de echipamente de sunet si de iluminat profesionale. 

Ne adresam segmentului B2B, cu solutii audio si iluminat complete pentru proiecte comerciale, industriale si rezidentiale.

Avem in portofoliu branduri puternice pe care le importam exclusiv si cu care putem echipa proiecte dintre cele mai complexe.

In peste 17 ani de activitate, profesionalismul si calitatea ne-au asigurat un renume pe piata si un portofoliu de clienti in continua crestere. 

Mentinem preturi scazute, comparativ cu brandurile concurente, lucram cu producatori specializati si acoperim integral proiecte de orice amploare.   CE SOLUTII GASITI LA NOI


  SONORIZARE AMBIENTALA |ADRESARE PUBLICA COMERCIALA

  Echipamente public address -instalatii audio pe 100V- gandite sa simplifice montajul si sa functioneze optim, pentru difuzarea de muzica ambientala si/sau anunturi:  boxe tavan fals, incinte acustice perete, coloane de sunet, amplificatoare pa, mixere audio, baze microfonice pentru anunturi, atenuatoare de volum, surse audio compacte, egalizatoare, dulapuri rack, atenuatoare si altele. 


  VOICE EVACUATION SYSTEMS

  Sisteme integrate si echipamente audio EVAC, obligatorii  in sonorizarile de spatii publice, pentru a respecta avertizarea si evacuarea in situatii de urgenta: zeci de modele de difuzoare EN54, amplificatoare de back-up, solutii integrate si altele.


  ECHIPAMENTE AUDIO

  Echipamente audio: microfoane si sisteme wireless, mixere cu amplificator, preamplificatoare pentru microfoane, monitoare scena, line array, sisteme boxe pa portabile mixere audio, boxe active, boxe pasive, microfoane voce, lumini PAR, moving headuri, masini fum, efecte lumini, lasere si altele.  


  CONFERINTA AUDIO, TRADUCERE SIMULTANA SI VOT

  Sisteme de discutii, de traducere simultana pentru conferinte, seminarii, consilii. Sisteme de vot interactiv, wifi, cu functii complexe si pret accesibil. Echipamente variate si accesibile, pentru nevoi diverse.


  SOLUTII AUDIO GHID PENTRU TURISM SI MUZEE

  Fie ca vorbim de vizitarea unui muzeu, ghidati aparate cu info preinregistrate, fie de vizite cu ghid uman, punem la dispozitie aparate audioghid profesionale, accesibile special concepute pentru muzee, tururi de oras si ghizi turism;


  SIRENE ALARMARE CIVILA SI INDUSTRIALA

  Pentru alarmarea civila, tehnicienii Amro au proiectat sisteme integrate care sa raspinda exact nevoilor si legislatiei IGSU. Pentru alarmarea industriala, avem solutii diverse: sirene de mica/medie/mare putere, sirene ANTIEX, sirene autoalimentate/actionate radio, sirene cu acumulator, rampe luminoase, sirene politie, lumini salvare etc.


  ILUMINAT ARHITECTURAL SI DE SCENA

  Lumini pentru fatade, fantani, piscine si gradini; proiectoare si moving head-uri pentru spectacole


  ECHIPAMENTE AUDIO-VIDEO PENTRU SALI DE CINEMA

  Cinemeccanica (Italia): aparate de proiectie, sisteme audio hi-end, ecrane;


  LAMPI CU LED PENTRU TREPTE/MOBILA

  Iluminat inteligent ambiental cu zeci de modele de lampi si clipsuri cu LEDuri pentru mobila, baie, scari si trepte, holuri, camere copii, banda LED flexibila, baghete;  DE CE  SA NE ALEGETI


  La Amro gasiti produse inovatoare si experienta practica, la preturi mai bune - asa se explica de ce cream solutii audio optimizate pentru aplicatii diferite, de dimensiuni diferite - Se poate demonstra!


  Sunetul discret  dintr-o cafenea, mesajele promotionale si anunturile dintr-un magazine, muzica ambientala echilibrata dintr-un restaurant ori sunetul unic dintr-un club ori de la concert sunt percepute diferit deoarece sistemele audio au particularitati si functii diferite. Tehnicienii Amro au cunostintele si tehnologia potrivite pentru orice tip de aplicatie, de orice dimensiune. 


  Cand muzica ambientala este optim proiectata, produce emotie, un sentiment de bine si de confort iar oamenii au tendinta sa petreaca mai mult timp in acel loc. Influenteaza decizia de cumparare si recomandarile ulterioare. Insa, o experienta acustica placuta  e garantata doar de un sunet de calitate. 

  Pana in prezent, am echipat numeroase companii si institutii din intreaga tara: de la mari centre comerciale Sun Plazza, Baneasa Shopping Center, Tiago Mall la cladiri impresionante de  birouri, hoteluri, la micul coafor sau cafeneaua cocheta din cartier. Vezi referinte

   


  La Amro Electronic Grup atentia ne este constant orientata  spre nevoile clientului, de aceea oferim, alaturi de echipamentele profesionale, urmatoarele servicii gratuite:
    • Asistenta in alegerea solutiilor tehnice si financiare optime
    • Spune-ne ce cauti si care este bugetul tau si impreuna vom gasi solutia ideala pentru afacerea ta!
    • Posibilitatea testarii echipamentelor in showroom
    • Este foarte important sa vezi ceea ce cumperi, asa ca vino sa ne vizitezi!
    • Proiectarea propriu-zisa a instalatiei de sunet -  cu furnizarea de scheme bloc, la cerere
    • Daca nu te descurci grozav la partea tehnica, nicio problema! Pentru asta suntem noi aici, vom face totul pentru tine!
    • Vizite la locatia clientului, pentru o estimare precisa a necesitatilor (valabil pe plan local)
    • Din experienta putem spune ca e important sa consulti un specialist inainte de achizitie. Prin urmare, da-ne un telefon!
    • Documentatie despre produsele achizitionate si demonstratii live
    • Iti punem la dispozitie toata informatia pe care o detinem despre produsul dorit si te asteptam la sediul nostru sa il testam impreuna.
    •  Consiliere pe viata, post-vanzare                                                          
    • Pastram legatura cu clientii nostri si le suntem disponibili ori de cate ori au nevoie de asistenta din partea noastra.


  Nevoi, asteptari, limitari? Vrem sa aflam!

  Amro face echipa buna cu clientii, proiecteaza sistemele avandu-l in centrul atentiei. De la tipul de ambianta dorit, controlul difuzarii audio estetica instalatiei de sunet si alte functii specifice. Punem intrebari ca sa aflam ce asteptari aveti, ce restrictii intampinati si care este cea mai optima solutie pentru dvs. Suntem in masura sa cream solutii optimizate pentru orice aplicatie, sonorizare de interior sau de exterior, sunet ambiental sau de putere, instalatie audio fixa sau mobila. Avem branduri cu game de produse extinse, pentru fiecare buget si proiect,   Ce spun clientii
  Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
  - Memebru staff BCR
  Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
  - Proprietar restaurant Pata Negra
  Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
  - Product Manager Eta2U
  Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
  - Personal achizitii, R.A.R.
  ”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
  - Administrator Pensiune
  Loading...
  Loading...