Pre-Comanda Difuzor de Tavan 6W/100V, 105.7 dB, DL 06-165/T, IC Audio

IC Audio DL 06-165/T este un difuzor pentru montaj in tavan fals de 6W, pentru instalatii de sunet pe linie de 100V, metalic, rezistent, la un pret economic. Deoarece ofera un sunet clar, inteligibil este  recomandat in sistemele audio PA pentru difuzare continua de muzica si voce: sonorizari ambientale restaurante& pub-uri, amplificari audio profesionale in spatii comerciale, scoli, spitale si multe altele.

Specificatii tehnice:

 • Putere: 6/3/1,5 W
 • Frecventa Raspuns: 100 - 16.000 Hz
 • SPL Pmax/1m: 105,7 dB
 • Unghi Difuzare: 180° (H) / 180° (V)
 • Diametru Decupare: ∅ 197 mm
 • Culoare: RAL 9010
 • Dimensiuni: 220x100 mm
 • Greutate: 1,3 Kg.


 DL 06-165/T.pdfLinia de 100V permite legarea unui numar mare de difuzoare, fara necesitatea adaptarii la impedanta, ceea ce conduce la acoperirea de mari suprafete precum cele din centrele comerciale (mall-uri), hoteluri, piete, arene sportive, spitale, campusuri universitare, catedrale, muzee si fabrici.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Difuzor de Tavan 6W/100V, 105.7 dB, DL 06-165/T, IC Audio

Ai o intrebare?

+4 (0744-518-939)

 • Cod produs: DL06-165/T
 • Disponibilitate: Pre-Comanda
 • € 19
 • Fără TVA: € 16

SEAP

Produsele pot fi achizitionate si prin SEAP.

Etichete: difuzor de tavan, boxe plafon 6W, IC Audio DL 06-165/T, instalatii sunet 100V, sonorizari ambientale restaurante

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...