Pre-Comanda Masina zapada evenimente PHYRO 600 SNOW Music & Lights

PHYRO 600 SNOW este cea mai compacta masina de zapada pentru evenimente small-mid-size. Masina de zapada cu efecte speciale de la Music & Lights este un dispozitiv profesional ce are un puternic volum de pulverizare pe o suprafata mare, in plus se poate controla de la distanta. Se poate utiliza intr-un mod simplu si este perfecta pentru a crea efecte speciale la evenimente, pentru cinematografie, pentru spectacole live sau pentru televiziuni.

Specificatii tehnice:

 • Putere consumata: 250w
 • Capacitate lichid: 900ml
 • Rata consum: 0.14l/min
 • Control la distanta: inclus
 • Greutate: 3.05kg
 • Dimensiuni (WxHxD): 405x245x205mm
 • Lichid utilizat: standart snow fluid


PHYRO600SNOW.pdf

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Masina zapada evenimente PHYRO 600 SNOW Music & Lights

Ai o intrebare?

+4 (0744-518-939)

 • Cod produs: PHYRO600SNOW
 • Disponibilitate: Pre-Comanda
 • € 120
 • Fără TVA: € 101

SEAP

Produsele pot fi achizitionate si prin SEAP.

Etichete: masina de zapada, masina zapada evenimente, masina de zapada PHYRO 600 SNOW, masina de zapada music & lights, masina de zapada evenimente, masina de zapada profesionala efecte speciale, masina zapada efecte speciale evenimente, masina zapada efecte speciale cinematografie, masina zapada efecte spectacole, masina zapada efecte televiziuni,

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...