Amro Grup

Produse pe pagină:
Sortare după:

Antena unidirectionala pentru amplificare semnal, sisteme fixe, peste 400 m, ANT-UHF

ANT-UHF este o antena directionala, compatibila cu emitatoarele fixe pentru aplicatii tour guide/traducere simultana TM100-ST, TM200-ST, TM300-S..

€ 309 Fără TVA: € 260

Audio Ghid GuideNG (NOU)

GguideNG (audio ghid varianta economica) Acest sistem audioghid este un player audio, utilizat in muzee ori fabrici pentru informarea turistilor/vi..

€ 189 Fără TVA: € 159

Audio ghid muzee mp3, 10 limbi, Guide3

Noul sistem audioguide AGS03 este o unealta multimedia (audio si video) ce functioneaza precum un player, stocand informatii audio care urmeaza sa fie..

€ 213 Fără TVA: € 179

Banda led iluminat decorativ interior pereti, geamuri, mobilier

Banda cu 60 de leduri pe metru, de culoare alb cald, este exprem de apreciata pentru lumina uniforma pe care o emana, fiind ideala pentru a scoate in ..

€ 5 Fără TVA: € 4

Emitator analogic mobil cu microfon lavaliera, TM300-E

TM300-E  este un emitator analogic, compatibil cu receptoarele TM 300R.  Emitatorul TM300-E  dispune de un design unic și elegant,..

€ 94 Fără TVA: € 79

Emitator fix mono canal, analogic, TM300-ST

Emitatorul analogic fix TM300-ST, cu un canal, este proiectat pentru a transmite in mod optim informatie audio  catre receptorul portabil TM300-R..

€ 356 Fără TVA: € 299

Emitator fix, cu 1 canal si microfon lavaliera, TM200-ST1

TM200-ST1 este un emitator fix, cu 1 canal, compatibil cu sistemele tour guide/traducere simultana seriile TM 200 si 201. TM201-ST1  are 1 microf..

€ 356 Fără TVA: € 299

Emitator fix, cu 1 canal, TM100ST1

Emitatorul fix, cu un canal,  se foloseste cu receptoarele mobile in sistemele de traducere simultana fixe pentru ca garanteaza o comunicare fara..

€ 356 Fără TVA: € 299

EMITATOR mobil cu microfon lavaliera, TM100E

Cu TM100-E mesajele live ale ghidului ajung  direct în căștile participanților.  Este un emițător mobil profesional..

€ 94 Fără TVA: € 79

EMITATOR mobil interactiv, cu microfon tip lavaliera, TM201E

Emitatorul TM201-E este o componenta sistemului tour guide/traducere simultana TM201 prin care se transmit mesaje LIVE de la microfonul lavaliera,&nbs..

€ 98 Fără TVA: € 82

Emitator portabil, cu microfon tip lavaliera, TM200-T

TM200-T este un emitator wireless, cu microfon tip lavaliera, pentru o comunicare mai eficenta in timpul vizitelor turistice sau industriale. Mic si u..

€ 105 Fără TVA: € 88

HTDZ Sistem Amplificare Ghiseu Full- Duplex

HTDZ este un sistem de amplificare pentru ghisee compus din: consola cu microfon si difuzor incorporat pentru operator, microfon pentru public, difuzo..

€ 0 Fără TVA: € 0

Incarcator 35 aparate ETOUR

Incarcatoarele pot depozita si incarca doar aparate ETOUR pentru traducere simultana si ghidare turisti. Specificatii tehnice: Alimentare: DC 5V..

€ 475 Fără TVA: € 399

Incarcator 60 aparate ETOUR

Incarcator tourguide tip rack pentru maxim 60 aparate ce poate depozita si incarca doar aparate ETOUR. Dureaza numai 6 ore pana se atinge in..

€ 1.071 Fără TVA: € 900

Incarcator mobil pentru 70 aparate, tip valiza, cu roti, 70 Charger

Incarcator tourguide tip valiza, cu roti,  pentru maxim 70 aparate de traducere simultana ETOUR. Caracteristici tehniceValiza-troler cu 70 d..

€ 1.070 Fără TVA: € 899

Instalatie sonorizare hala industriala maxim 200 mp (pachet)

Cand vine vorba de ambianta, o hala industriala are nevoie de un sistem de sonorizare care sa asigure doua functii de baza:  difuzarea de anuntu..

€ 889 Fără TVA: € 747

Interfata USB/RCA Conectare PC- Amplificator

Interfata USB/RCS permite utilizarea PC-ului ca sursa de muzica pentru sistemul de sonorizare ambientala. Aceasta interfata este solutia ideala atunci..

€ 0 Fără TVA: € 0

RECEPTOR cu casti Tourguide, ETOUR TM100R

TM100R  este un receptor mobil, cu casti,  parte din sistemul audio tourguide. Este util celor ce cauta  un sistem de comunicare c..

€ 70 Fără TVA: € 59

Receptor mobil cu casti, TM300R

TM300-R este un receptor cu casti pentru participanti, mobil, analogic, compatibil cu seria TM300 (emitator fix sau mobil).  Sistemul tour guide ..

€ 106 Fără TVA: € 89

Receptor mobil, bidirectional, TM201-R

Receptorul bidirectional TM201-R este o componenta a sistemului tou guide/traducere simultana TM201.  TM201-R  este un receptor mobil, de ti..

€ 94 Fără TVA: € 79

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...