Spoturi LED Tavan Fals

Spoturi LED Tavan Fals

Spoturi si minispoturi cu lumini led alb rece sau alb cald, cu montaj incastrat in tavan casetat si/ sau mobilier, dedicate aplicatiilor de iluminat ambiental interior. Spoturile cu led pentru montaj in tavan fals sunt fabricate in intregime Polonia de compania Skoff.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Corp de Iluminat cu Led-uri Lumina Alba, TRIANGO LLT7

TRIANGO LLT spot cu leduri de culoare alba, eficienta luminoasa sporita, in carcasa triunghiulara, pentru iluminat ambiental living, spoturi pentru bu..

€ 20 Fără TVA: € 17

Led Spot Mobila Bucatarie, RETANGO LLP 1

RETANGO LLP 1 este un spot cu leduri in carcasa rectangulara, eficienta luminoasa sporita, cu lumina alba cald sau rece, ideal pentru iluminat mobilie..

€ 21 Fără TVA: € 18

Mini Spot Incastrabil pentru Iluminat Ambiental& Decorativ, PUNKTO OML 4

PUNKTO OML 4 este un minispot cu led-uri de culoare alb cald/ rece, in carcasa patrata din aluminiu, special conceput pentru integrarea in rafturile d..

€ 13 Fără TVA: € 11

Mini Spot pentru Iluminat in Tavan Fals, PUNKTO OML 3

PUNKTO OML 3  este un minispot cu led, carcasa rotunda din aluminiu, lumina alba calda sau rece, ideal pentru iluminat in tavan fals living, lumi..

€ 13 Fără TVA: € 11

ROTONDO OML 1 Spot Led Incastrabil in Mobilier& Dulapuri din Sticla

ROTONDO OML1 este un spot cu led-uri incastrabil in piese de mobilier sau dulapuri din sticla, pentru iluminat decorativ interior; disponibil in varia..

€ 18 Fără TVA: € 15

Spot Lumina Alb Cald – Alb Rece, QUADRATO LLK 1

QUADRATO LLK este un corp de iluminat cu led-uri in carcasa patrata, cu finisaje elegante, calitate lux, lumina alb cald si alb rece, raport calitate-..

€ 21 Fără TVA: € 18

Loading...
Loading...