Sonorizare ambientala si adresare publica

Configuratie sistem public address: amplificator audio + difuzoare + sursa de muzica + microfoane difuzare anunturi (paging).

Alegerea echipamentelor: - se recomanda utilizarea difuzoarelor de putere mica/ medie, in numar mai mare;

- in functie de dimensiunea spatiului unde este instalat sistemul, alegerea de amplificatoarelor multicanal;

- daca plafonul este foarte inalt sunt recomandate incintele audio pendante;

- pentru sonorizarea exterioare, in parcari spre exemplu, se monteaza hornuri audio rezistente la intemperii, praf etc.

Referinte: Mall Sun Plaza (Bucuresti); Jolie Ville Mall (Baneasa); Praktiker (Brasov); Cora (Bacau, Constanta); Magazin Sasch (Bucuresti); Dedeman (Iasi, Suceava, Vaslui); Carrefour (Cluj, Iasi, Braila, Suceava, Pitesti, Sibiu); Centrul Comercial Dragonul Rosu (Bucuresti).

Consiliere, proiectare, oferta pret pe office@amro.ro

Pachete sonorizare
Aplicatie recomandata Sonorizare si Public Address

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Sonorizare ambientala si adresare publica

 

Pentru achizitiile publice, vindem prin SICAP.

  • Cod produs: solutie public address spatii comerciale
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
  • 9.881,23 Lei
  • Fără TVA: 9.881,23 Lei

Etichete: sonorizare ambientala, adresare publica spatii comerciale, echipamente public address

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...