Magazine si Hypermarketuri

Daca aveti o afacere de retail vreti sa stiti ce presupune investitia intr-un sistem de sonorizare ambientala si anunturi, sunteti unde trebuie.  Tehnologia  public address a fost inventata pentru proiectele de acest tip, deoarece permite difuzarea de anunturi si mesaje si de muzica ambientala pe una sau mai multe zone diferite. Totodata, prin conectarea la sistemele de avertizare vocala (Voice Evacuation Systems), in caz de urgente,  sistemele audio  difuzeaza  anunturi de alarmare, contriuind astfel la evacuarea rapida si controlata a persoanelor din spatiu.
 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Instalatie Audio Spatii Comerciale Mici

Sistemul audio este configurat pentru magazine mici de cca 40-50 mp si acopera nevoile de baza ale unui astfel de proiect: muzica ambientala si difuza..

€ 325 Fără TVA: € 273

Instalatie Sonorizare Showroom

Pentru ambianta dintr-un showroom, e nevoie de un sistem de amplificare ambiental, care sa aduca un plus confort . Tehnicienii au integrat difuzoare d..

€ 594 Fără TVA: € 499

Minisistem sonorizare ambientala si anunturi cu incinte audio de perete si muzica din PC

Alegerea acestui minisistem, care este gandit pentru sonorizare ambientala si anunturi in spatii mici,  fara tavan fals, va garanteaza o sonoriza..

€ 355 Fără TVA: € 298

Minisistem sonorizare ambientala si anunturi, pentru tavan fals si muzica din PC

Pentru sonorizarea ambientala si anunturi in spatii mici, cu tavan fals, acest  minisistem Proel este exact ce trebuie. Are incluse amplificator..

€ 284 Fără TVA: € 239

Sistem de sonorizare pentru retail / spatiu comercial / pub, cu boxe de perete si subwoofer

Pachetul de sonorizare se adreseaza spatiilor comerciale, in special magazielor tip retail, dar si pub-urilor care isi doresc o sonorizare ampla..

€ 2.870 Fără TVA: € 2.412

Sistem de sonorizare pentru retail / spatiu comercial / pub, cu boxe de tavan si subwoofer

Pachetul de sonorizare se adreseaza spatiilor comerciale, magazinelor  din retail  si pub-urilor care cauta o sonorizare ampla, de ..

€ 2.277 Fără TVA: € 1.914

Sistem sonorizare ambientala si anunturi pentru spatii 80 si 150 mp, cu incinte audio montaj aplicat

Acest sistem de sonorizare ambientala este proiectat special pentru spatii cu dimensiuni intre 80 si 150 mp, fara tavan fals. Pentru astfel de spatii ..

€ 663 Fără TVA: € 557

Sistem sonorizare ambientala si anunturi pentru spatii 80 si 150 mp, cu incinte audio tavan fals

Acest sistem de sonorizare ambientala este gandit sa ofere maximum de functii intr-o structura compacta, la un cost atractiv, fiind foarte eficient pe..

€ 536 Fără TVA: € 450

Sistem sonorizare ambientala si anunturi pentru spatii intre 150 si 250 mp, cu incinte audio montaj aplicat

Acesta este un sistem de sonorizare ambientala cu functie de public address inclusa, conceput special pentru spatii intre 150 si 250 mp. Sistemul audi..

€ 739 Fără TVA: € 621

Sistem sonorizare ambientala si anunturi pentru spatii intre 150 si 250 mp, cu incinte audio tavan fals

Acest sistem de sonorizare ambientala este proiectat special pentru spatii cu dimensiuni intre 150 si 250 mp, cu tavan fals. Amplificatorul este de ti..

€ 587 Fără TVA: € 493

Sistem sonorizare ambientala si anunturi pentru spatii intre 250 si 450 mp, cu incinte audio tavan fals

Acest sistem de sonorizare ambientala este proiectat special pentru spatii cu dimensiuni intre 250 si 450 mp, cu tavan fals. Amplificatorul de tip com..

€ 689 Fără TVA: € 579

Sistem sonorizare ambientala si anunturi pentru spatii intre 250 si 450 mp, cu incinte audio cu montaj aplicat

Sistemul de sonorizare ambientala si difuzare de anunturi este proiectat pentru a fi instalat in spatii cu marimi cuprinse intre 250 si 450 mp,  ..

€ 945 Fără TVA: € 794

Sistem sonorizare si EVAC in conformitate cu EN 54 pentru 1 zona, max. 300 W, cu incinte audio de perete

Sistemul de sonorizare cu functie inclusa de evacuare vocala si certificat EN54, este destinat spatiilor cu necesitate de alarmare vocala in caz ..

€ 4.342 Fără TVA: € 3.649

Sistem sonorizare si EVAC in conformitate cu EN 54 pentru 1 zona, max. 300 W, cu incinte audio de tavan fals

Sistemul de sonorizare cu functie inclusa de evacuare vocala si certificat EN54, este destinat spatiilor cu necesitate de alarmare vocala in caz de ur..

€ 3.576 Fără TVA: € 3.005

Sonorizare ambientala si adresare publica

Configuratie sistem public address: amplificator audio + difuzoare + sursa de muzica + microfoane difuzare anunturi (paging). Alegerea echipamentel..

€ 2.212 Fără TVA: € 2.212

Loading...
Loading...