Nu este pe stoc Amplificator Audio Digital 500W, D-AMP 500, IC Audio

Produs inlocuit cu un model mai performant. 

IC Audio D-AMP 500 este un amplificator audio digital, putere 500W, clasa D, certificat EN 54-16, special conceput pentru sisteme audio de adresare publica (instalatii sunet PA) pentru avertizare vocala, alarmare civila in situatii de urgenta. Aplicatii: sonorizari mall-uri, arene sportive, cladiri de birouri, spatii frecventate de publicul larg.

Momentan scos din fabricatie -> informatii echipamente similare pe office@amro.ro

Specificatii Tehnice

  • Putere: 500W
  • Frecventa: 50Hz-20kHz-3dB
  • Intrari: 0.775V at 20kOhmi
  • Iesiri: 100V, 70V, 50V, 4Ohmi
  • Dimensiuni: 88 x 483 x 300 mm
  • Greutate: 13 Kg.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Amplificator Audio Digital 500W, D-AMP 500, IC Audio

Ai o intrebare?

+4 (0744-518-939)

  • Cod produs: D-AMP 500
  • Disponibilitate: Nu este pe stoc
  • € 0
  • Fără TVA: € 0

SEAP

Produsele pot fi achizitionate si prin SEAP.

Etichete: amplificator audio digital, amplificator clasa D, sisteme audio adresare publica, D-AMP 500, ic audio germania

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...