Sirena industriala, raza actiune 1km, de exterior, 230V, MS20

MS20 este o sirena acustica electromecanica, capabila sa acopere o raza de cca. 1000 m, cu o  singura tonalitate de alarmare, recomandata in aplicatii industriale. 
Dezvolta o putere acustica superioara altor produse din piata,  de cca 110db la 1m  si acopera o raza de cca 1000 m. Poate fi montata in exterior,  cu calota de protectie, pe stalp vertial. sau in spatii interioare.

Isi gaseste utilitatea in alarmarea si evacuarea in fabrici, in depozite sau in uzine. A fost folosita si in avertizarea populatiei , nerecomandat deoarece nu permite difuzarea mai multor tonalitati, conform standardelor de alarmare IGSU.(Alarmare la dezastre,Prealarmare aeriana,Alarmare aeriana,Incetarea alarmei ). 

Vezi variante sisteme integrate special proiectate de Amro pentru protectie civila si alarmarea populatiei si instalate in zeci de localitati din Romania. 

Specificatii Tehnice

 • Alimentare: 230V CA
 • Indice Protectie: IP44
 • Banda de frecventa: 580Hz
 • Raza actiune: 1000 m
 • SPL 1m: 110dB
 • SPL 1000m: 50 dB
 • Dimensiuni (cm): 34,5 (cu calota)/ 24 (fara calota)
 • Greutate: 7,6 Kg.

Tonalitate Sirena MS20 - Cum se aude?


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Sirena industriala, raza actiune 1km, de exterior, 230V, MS20

 • Producător: Erso Indulux
 • Cod produs: MS20
 • Disponibilitate: Pre-Comanda
 • € 1.022
 • Fără TVA: € 859
% Cumperi mai multe bucati? Iti oferim extra discount. Comanda!
Institutie publica? Cumpara prin SICAP, suntem inregistrati!

Etichete: Sirena industriala 1 km, MS 20 Erso Romania, sirena acustica 1 tonalitate alarmare, actiune sirena 1000m

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...