Sirene Antiex

Sirene Antiex

Sirene antiex pentru alarmare industriala in situatii de urgenta, destinate folosirii in statii de petrol, centrale atomice, depozite de compustibil, etc. Sirenele antiex pentru avertizare industriala in caz de pericole sunt fabricate in Italia de compania La Sonora si respecta toate standardele europene de fabricatie a echipamentelor de alarmare actuale.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Alarmare Industriala Zone cu Risc de Explozii, Sirena Antiex, La Sonora

GR 3 T AL/AD  sirena industriala standard, antiex, putere medie, carcasa din aluminiu,  ideala pentru alarmarea in zonele cu risc crescut de..

€ 678 Fără TVA: € 570

Sirena Antiex – Alarmare Industriala Rafinarii,Depozite,Statii Petrol

Sirena antiex pentru alarmare industriala, avertizare acustica in rafinarii, statii petroliere, depozite gaz, materiale inflamabile, vopsele etc. Pres..

€ 678 Fără TVA: € 570

Sirena Industriala Antiex 112dB, GR 3 T AL/AD

Sirena antiex pentru alarmare industriala, fabricata din aluminiu, nivel presiune acustica 112dB, 4W, alimentare 12-24 V/ curent alternativ - curent c..

€ 643 Fără TVA: € 540

Sirena Industriala Antiex, RC 5 T AL/AD

RC 5 T AL/AD  este o sirena antiex cu carcasa din aluminiu, de putere medie, prevazuta cu modulator pentru predefinirea tonurilor de alarmare in ..

€ 571 Fără TVA: € 480

Sirena-Antiex-Alarmare-Industriala-RC5TAD

Sirena antiex de putere medie, carcasa din otel, alimentare 12-24 V / curent alternativ – curent continuu, 4 W, 3-5 tonuri de alarmare, ideala pentru ..

€ 571 Fără TVA: € 480

Loading...
Loading...