Pre-Comanda Player Profesional – Cd/Mp3/ Radio AM/FM Digital cu Telecomanda, SOURCE, Proel

Proel SOURCE este un CD Player profesional cu Mp3, Tuner digital integrate, intrare de USB, SD card si telecomanda dedicata instalatiilor de sonorizare ambientala pentru difuzare continuu de muzica si voce. Echipamentul este util intr-o gama larga de amplificari audio, de la sonorizari magazine si sali de fitness pana la sisteme de sunet PA in mall-uri, sali de asteptare, cladire birouri.

Specificatii tehnice:

Iesire Semnal: Cd/ Mp3
Nivele Iesire: Cd/ Mp3 Iesire- 1.2V
Frecventa Raspuns: Cd 20Hz - 20KHz (-3dB)
Raport Semnal/ Zgomot: Cd > 75dB
Conectori Intrare/ Iesire: Cd/ Mp3 Iesire 1x RCA L/R
Alimentare: 230Vac 50Hz
Dimensiuni (W x H x D): 482 x 44 x 250 mm
Greutate: 3,5 Kg.

 

SOURCE.pdf

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Player Profesional – Cd/Mp3/ Radio AM/FM Digital cu Telecomanda, SOURCE, Proel

Ai o intrebare?

+4 (0744-518-939)

  • Cod produs: SOURCE
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
  • € 421
  • Fără TVA: € 354

SEAP

Produsele pot fi achizitionate si prin SEAP.

Etichete: sursa audio profesionala, Proel SOURCE, cd player cu mp3, player cu USB si SD card

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...