Televot Interactiv

Televot Interactiv

Sistemul de Televoting  (sondare a opiniei) este extrem de util în sondarea instant și implicarea unui număr mare de participanți. Cu ajutorul  telecomenzilor de vot și a unui PC (fără conexiune la internet) se pot efectua în câteva secunde, sondaje, chestionare, evaluări la nivel de grup de mii de participanți. Întrebările se concep în PowerPoint și se afișează pe ecranul sălii. Răspunsurile sunt colectate în secunde, numărate de softul instalat în PC și afișate pe ecran. Grupurile sunt puternice, află ce gândește audiență. Aplicații: vânzări, marketing, medical, consilii administrative, școli, teatre. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Telecomanda vot sondarea opiniei, M52

M52 este modelul nou de telecomanda individuala pentru sondarea opiniei, televoting. Televotul este un instrument versatil care vă poate ajuta să crea..

€ 48 Fără TVA: € 40

Geanta tip statie de incarcare, M50

M50 este o geanta pentru telecomenzile de sondare a opiniei, M10, cu functie de incarcare. Fiecare geanta contine 50 de telecomenzi de votare, M10 si ..

€ 287 Fără TVA: € 241

Software pentru aparatul de sondare a opiniei M10, STI

STI este un software special creat pentru gestionarea aplicatiilor de sondare a opiniei si televot interactiv. Softul STI este compatibil cu telecomen..

€ 190 Fără TVA: € 160

Telecomanda gestiune prezentari PowerPoint

Telecomanda pentru trainer este optionala si completeaza sistemul de televot interactiv deoarece sigura control de la distanta al prezentarilor Powe..

€ 49 Fără TVA: € 41

Telecomanda pentru sondarea opiniei, M10

M10 este o telecomanda destinata aplicatiilor de sondare a opiniei wireless, excelenta pentru folosirea in cadrul conferințelor academice, studii de m..

€ 82 Fără TVA: € 69

Antena fixa sistem sondarea opiniei si examinare

Antena fixa ce poate gestiona pana la 2000 de telecomenzi de vot, in cadrul sistemului de sondarea a opiniei si examinare. Este recomandata pentru gru..

€ 374 Fără TVA: € 314

Antena USB sistem vot interactiv

Antena mobila a sistemului de  vot interactiv M+  se conecteaza  direct la portul USB al PC –ulu, pentru a gestiona sistemul de televot..

€ 179 Fără TVA: € 150

SOFT control vot interactiv PowerPoint

Softul de televoting este dedicat configurarii si gestiunii sesiunilor de examinare si vot interactiv si poate fi instalat pe oricate calculatoare, Ac..

€ 187 Fără TVA: € 158

Geanta sistem televot M+

Geanta depozitare antena si telecomenzi de vot, sistem M+,  fara functie de acumulator. CaracteristiciModele: 50/100 bucatiMaterial: textilC..

€ 46 Fără TVA: € 39

Loading...
Loading...