Televot Interactiv

Televot Interactiv

Sistemul de Televoting  (sondare a opiniei) este extrem de util in sondarea opiniei in mod instant, cu implicarea unui numar mare de participanti. Cu ajutorul  telecomenzilor de vot si a unui PC (fara conexiune la internet) se pot efectua in cateva secunde, sondaje, chestionare, evaluari la nivel de grup de mii de participanti. Intrebarile se concep in PowerPoint si se afiseaza pe ecranul salii. Raspunsurile sunt colectate in secunde, numarate de softul instalat in PC si afisate pe ecran. Aplicații: vanzari, marketing, centre medicale, consilii administrative, scoli si universitati, teatre. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Telecomanda vot sondarea opiniei, M52

M52 este modelul nou de telecomanda individuala pentru sondarea opiniei, televoting. Televotul este un instrument versatil care vă poate ajuta să crea..

€ 48 Fără TVA: € 40

Geanta tip statie de incarcare, M50

M50 este o geanta pentru telecomenzile de sondare a opiniei, M10, cu functie de incarcare. Fiecare geanta contine 50 de telecomenzi de votare, M10 si ..

€ 287 Fără TVA: € 241

Software pentru aparatul de sondare a opiniei M10, STI

STI este un software special creat pentru gestionarea aplicatiilor de sondare a opiniei si televot interactiv. Softul STI este compatibil cu telecomen..

€ 190 Fără TVA: € 160

Telecomanda gestiune prezentari PowerPoint

Telecomanda pentru trainer este optionala si completeaza sistemul de televot interactiv deoarece sigura control de la distanta al prezentarilor Powe..

€ 49 Fără TVA: € 41

Telecomanda pentru sondarea opiniei, M10

M10 este o telecomanda destinata aplicatiilor de sondare a opiniei wireless, excelenta pentru folosirea in cadrul conferințelor academice, studii de m..

€ 82 Fără TVA: € 69

Telecomanda pentru televot wireless, M00

M00 este un model nou de telecomanda de vot wireless, cu tehnologie RF 433MHz, capacitate mai puternica de interferenta wifi si posibilitatea actualiz..

€ 70 Fără TVA: € 59

Telecomanda pentru vot interactiv wireless, M30

Telecomanda pentru vot si sondarea opiniei in timp real,  M30,  este modelul cel mai mic, mai usor si avantajos ca pret. M30 are functii sim..

€ 30 Fără TVA: € 25

Antena fixa sistem sondarea opiniei si examinare

Antena fixa ce poate gestiona pana la 2000 de telecomenzi de vot, in cadrul sistemului de sondarea a opiniei si examinare. Este recomandata pentru gru..

€ 374 Fără TVA: € 314

Antena USB sistem vot interactiv

Antena mobila a sistemului de  vot interactiv M+  se conecteaza  direct la portul USB al PC –ulu, pentru a gestiona sistemul de televot..

€ 179 Fără TVA: € 150

SOFT control vot interactiv PowerPoint

Softul de televoting este dedicat configurarii si gestiunii sesiunilor de examinare si vot interactiv si poate fi instalat pe oricate calculatoare, Ac..

€ 187 Fără TVA: € 158

Geanta sistem televot M+

Geanta depozitare antena si telecomenzi de vot, sistem M+,  fara functie de acumulator. CaracteristiciModele: 50/100 bucatiMaterial: textilC..

€ 46 Fără TVA: € 39

Loading...
Loading...