Pre-Comanda Panou Atenuatoare Volum, ZVC 06, Proel

Proel ZVC 06 este un panou cu 6 potentiometre, cu 11 trepte pentru control volum audio, fiecare suporta sisteme de sonorizare de 100 W putere, pe linie de 100 V, releu, 2U.

Specificatii tehnice:

  • Controller volum multiplu
  • Gestioneaza pana la 6 linii 100V
  • Putere: 100W pe fiecare linie


ZVC06.pdf

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Panou Atenuatoare Volum, ZVC 06, Proel

Ai o intrebare?

+4 (0744-518-939)

  • Producător: PROEL SpA
  • Cod produs: ZVC06
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
  • € 246
  • Fără TVA: € 207

SEAP

Suntem pe SICAP.

Etichete: panou atenuatoare volum, potentiometre, controller-e volum audio, Proel ZVC 06

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...