AMRO a echipat casieriile Enel din țară cu sisteme public address

Postat de admin 25.09.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Iată un alt proiect finalizat cu succes, foarte drag nouă: parteneriat cu Eta2u din Timișoara pentru echiparea casieriilor Enel din țară cu sisteme perfomante de public address.

 

Colaborarea de lungă durată cu o companie longevivă și de mare succes precum Eta2u a rezultat în multe proiecte încheiate cu clienți mulțumiți și ne bucurăm și de această ocazie în care ne-am unit forțele pentru a moderniza și eficientiza casieriile Enel.

 

Casieriile sunt locuri de tranzit public extrem de intens, cu mult zgomot și aglomerație; un sistem de sonorizare și adresare publică cu funcție de evacuare crează o ambianță mult mai plăcută, dar mai ales, aduce un plus de eficiență în comunicarea cu publicul și garantează evacuarea în siguranță  a populației în situații de urgență.

 

 

 

 

Pentru echiparea casieriilor Enel, Amro Grup a furnizat peste 400 de difuzoare de tavan și amplificatoare marca Proel. Difuzoarele de tavan au structură metalică și sunt excelente pentru integrarea în sisteme de adresare publică și evacuare vocală, garantând o reproducere clară a sunetului și rezistență la uzură. Amplificatoarele sunt esențiale pentru intensificarea sunetului, atât de necesară în spațiile aglomerate, cu mult zgomot. Fiind locuri în care se așteaptă la rând, este foarte important să se folosească echipamente de sonorizare de calitate, care garantează o difuzare clară și nedistorsionată a sunetului, pentru a crea o stare cât mai plăcută persoanelor din acel spațiu.

 

Echipamentele audio profesionale distribuite de Amro Grup sunt, în cea mai mare parte fabricate de Proel și IC Audio și se bucură de mare apreciere în companii și insituții de pe întreg mapamondul: aeroporturi, platforme industriale, stadioane, arene sportive și de spectacole, instituții publice, spații comerciale, hoteluri etc.

 

Cu fiecare proiect finalizat dovedim că deținem soluțiile cele mai bune pentru orice nevoi de sonorizare ambientală, adresare publică, evacuare și alarmare a populației. Clienții mulțumiți ne recomandă; cereți-ne o proiectare și o estimare de preț, suntem aici!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...