Agricost a integrat sistemul tour guide la evenimentul Ziua Câmpului

Postat de admin 12.06.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Compania brăileană Agricost, cea mai mare fermă de cereale din România și una dintre cele mai mari din Europa, a organizat evenimentul Ziua Câmpului, un prilej de întâlnire cu profesioniștii din agricultură, fermieri români și străini, companii cu activitate în domeniul agricol internațional. Pentru acest eveniment, Agricost a avut nevoie de un sistem de tip tour guide, cu emițător și receptoare, eficient și care să asigure comunicarea clară pe o suprafață mare, în exterior. Cea mai mare provocare a fost zgomotul provocat de vânt, în ceea ce privește comunicarea prin emițător-receptor, în aer liber, la locul desfășurării evenimentului.

 

 

 

 

Agricost a apelat la Amro Electronic Grup pentru un sistem tour guide și interpretariat, format din emițător cu microfon omnidirecțional, cu protecție la vânt și receptoare pentru toți participanții din cadrul evenimentului.

În astfel de cazuri, când organizăm un eveniment cu foarte mulți participanți din țări diferite, in mediu zgomotos, comunicarea clară și fără efort este unul dintre principalele obiective. Sistemul tour guide pe care l-am furnizat și pentru vizite ghidate în fabrici sau turism,  a rezolvat de fiecare dată orice problemă de comunicare ce se poate ivi în astfel de activități. Și de această dată, la întâlnirea organizată de Agricost, în aer liber, sistemul tour guide a și-a îndeplinit misiunea; prin emițătorul cu microfon prevăzut cu protecție împotriva zgomotului provocat de vântul puternic, prin care vorbitorul transmite informațiile direct în căștile receptoarelor ascultătorilor/participanților la prezentare, se înlătură orice interferență sau pierdere de conținut.

 

Unul din reprezentanții Agricost cu care am păstrat legătura ne-a declarat că sistemul tour guide a funcționat bine în cadrul evenimentului Ziua Câmpului, despre a cărui succes și importanță a vorbit și presa locală. Ne bucurăm să aflăm că și de această dată echipamentele noastre au contribuit la reușita clienților noștri.

 

În ceea ce privește utilitatea sistemele tour guide și traducere simultană disponibile la Amro Grup, bazându-ne pe versatilitatea și eficiența lor, le putem recomanda în continuare în multe tipuri de aplicații: ghidare în turism, vizite cu ghid în fabrici și uzine, traducere simultană, conferințe și dezbateri cu mai multi participanți etc.

Cei de la Agricost au demonstrat cum se pot organiza și desfășura cu succes evenimente business de talie internațională, în mod profesionist, folosind uneltele potrivite.

 

Pentru a afla și mai multe despre avantajele folosirii sistemului tour guide integrat în proiectul Agricost, ne găsiți aici!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...