Amro Electronic Grup a mai adăugat la portofoliu său sonorizarea restaurantului Cocoșu Roșu din București

17.08.2017 0 Comentariu

 

Ne bucurăm să ne amintim de o multiplă colaborare cu restaurantul Cocoșu Roșu; povestea a început prin dotarea cu echipamente audio profesionale a fermei de animale cu același nume, apoi colaborarea s-a extins la fast food și restaurant. La Cocoșu Roșu găsiți mâncăruri tradționale, cu ingrediente proveninte din propria fermă, gustoase și sănătoase. Ca orice restaurant care își respectă clienții, și acesta investește în dezvoltarea serviciilor oferite; drept dovadă este sistemul de sonorizare ambientală, pus la dispoziție de Amro Electronic Grup, importator și distribuitor al mărcilor Proel și IC Audio în România.  

 

 

 

Sistemele profesionale de sonorizare ambientală oferite de Amro Electronic Grup sunt de obicei, o combinație de echipamente și accesorii audio, alese în funcție de nevoile și tipicul locației destinate, însă în orice împrejurare ele au dovedit a fi alegerea superioară. Ca să știți exact ce echipamente audio trebuie să alegeți, specialiștii Amro Electronic Grup vă oferă consultanță și vă îndrumă spre opțiunea cea mai bună pentru restaurantul sau terasa dumneavoastră.                                         

 

O altă soluție sigură ar fi alegerea pachetelor cu sisteme audio predefinite, gândite special de către specialiștii Amro Electronic Grup pentru restaurant cu terasă. Spre exemplu, vă punem la dispoziție sistemul audio destinat pentru două zone - interior și exterior; acesta este compus din mixer audio cu amplificator putere de 180W, un CD player profesional cu MP3, intrare USB, SD Card și tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf și intemperii, respectiv 6 incinte acustice de tavan pentru interior. Sistemul audio este prevăzut cu atenuatoare de volum, iar utilizarea lui este simplă, nefiind nevoie de cunostințe tehnice avansate. Acest sistem complet pentru sonorizarea ambientală este ideal pentru restaurante cu terase doarece asigură o distribuție clară și uniformă a sunetului, oferind astfel un ambient deosebit de plăcut.

 

Dacă sunteți în căutarea unui sistem de sonorizare profesional, pentru restaurant și terasă, intrați pe www.amro.ro pentru a vedea ofertele noastre și contactați-ne!

 

Urmăriți și alte locații sonorizate de Amro Electronic Grup!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...