Amro Electronic Grup recomandă Sifee Action

Postat de admin 13.09.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

Amro Electronic Grup vă prezintă compania Sifee Action, cu sediul în Sibiu și o activitate încununată cu succes în toți cei 16 ani de prezență pe piață. Aceasta este principalul integrator de instalaţii şi sisteme speciale, pentru clădirile companiilor, diferitelor instituţii, bănci, hoteluri, universităţi şi spaţii industriale.

 

Astăzi, grupul este format din 3 companii majore:

 

Sifee Action – renumită pentru proiectarea și implementarea sistemelor integrate de instalații hvac, sanitare, electrice dedicate aplicațiilor rezidențiale, comerciale și industriale.

 

Sifee New Energy – gestionează dezvoltarea proiectelor legate de producerea energiilor regenerabile (vânt, geotermie și panouri fotovoltaice).

 

Sifee Invest – se ocupă cu analiza și dezvoltarea investițiilor în terenuri și pentru proiectele celorlalte firme din grup.

 

 

 

 

Mai pe larg, Sifee Action se ocupă cu proiectarea și execuția sistemelor HVAC, instalațiilor electrice, Building Management Systems pentru aplicații industriale, comerciale și rezidențiale. Compania oferă soluții de proiectare și consultanță, prin specialiști și ingineri autorizați, care prestează servicii la standarde înalte. Printre cilenții acestei companii se numără instituții și firme de renume, precum Primăria Sibiu, hoteluri, banci si diverse companii de referință, din Sibiu și din țară.

 

Colaborarea dintre Amro Electronic Grup și Sifee Action este una de durată, începută cu mulți ani în urmă. Feedbackul acestei colaborări este unul cât se poate de bun, cei de la Sifee Action fiind mulțumiți de calitatea produselor furnizate, dar și de relaționarea cu personalul de la Amro Electronic Grup.

 

Noi, cei de la Amro, suntem încântanți de o astfel de colaborare, care a persistat de-a lungul anilor și le mulțumim celor de la Sifee Action pentru parteneriat.

 

Pentru mai multe detalii despre sistemele de sonorizare, Amro Electronic Grup vă pune la dispoziție magazinul online!

 

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...