Amro Electronic la Biblioteca Națională a României

Postat de admin 19.04.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Bilioteca Națională a României deține cea mai complexă bază de date de publicații din toate domeniile, organizate pe colecții, însumând un număr de circa 9 milioane de volume, documente istorice, hărți, manuscrise, fotografii etc.

 

Situată în centrul Capitalei, pe bulevardul Unirii, într-un spațiu modern și generos, biblioteca pune la dispoziția publicului 14 săli de lectură cu o suprafață totală de 14.000 mp și spații anexe în care se organizează periodic expoziții și evenimente culturale.

 

 

 

 

În afara posibilităților culturale, bilblioteca dispune și de unele instalații moderne și performante de sonorizare și adresare publică, perfecte pentru anunțuri, muzică ambientală și mesaje de averizare în caz de urgențe. Sistemul este prevăzut cu difuzoare EVAC EN54, marca IC Audio (Germania), proiectate pentru integrarea în sisteme de sonorizare, public address și de avertizare în situații de urgență.

 

Pe lângă acestea, în aula bibliotecii a fost instalat un sistem de Sound Reinforcement compus din incinte audio de tip Line Array, mixere, amplificatoare și microfoane profesionale. Aceste echipamente sunt potrivite evenimentelor care necesită un sunet stabil și perfomant, cum ar fi prezentări, lansări de carte, discursuri și dezbateri etc.

 

Pentru conferințe și discuții organizate în sala multifuncțională a bilbiotecii, care este un spațiu cu o capacitate de 400 locuri, a fost proiectat un sistem complex de traducere simultană, menit să asigure comunicarea eficientă între participanții la discuții, în special dacă este vorba de persoane care vorbesc limbi străine diferite.

 

Toate aceste sisteme au fost proiectate și furnizate de Amro Electronic Grup special pentru Biblioteca Națională, în cadrul procesului de modernizare a celei mai importante bliblioteci din România. Un proiect Amro implementat cu succes, de care vor beneficia toți cei care calcă pragul Biliotecii Naționale. Le mulțumim că ne-au ales!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...