Amro recomandă: ținute fabuloase pentru sărbători, de la Cristallini

Postat de admin 26.11.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Întrebarea cea mai des întâlnită la toate doamnele și domnișoarele, în special în pragul sărbătorilor, este Ce ținută voi purta? În general, pe lângă aspectul încântător, căutam și o calitate a materialului pentru a ne simți cât mai bine. Un aspect atrăgător, elegant va fi mereu o sursă de încredere în sine, iar materialele de calitate aduc confortul și relaxarea pe care o căutăm atunci când vrem să ne simțim cu adevărat bine.

 

 

 

 

Pentru că este important cum arătăm dar și cum ne simțim, este important și să știm de unde ne alegem ținutele pentru evenimentele speciale. Amro recomandă o casă de modă din București care nu are nevoie de prea multe prezentări - Cristallini, locul în care găsești modele de rochii de seară absolut răpitoare. Modele unicat, din țesături naturale, rafinate, îmbina bunul gust cu confortul și aduc pachetul complet pentru ca tu să te simti specială de fiecare dată.

 

Cristallini înseamnă eleganță și feminitate, originalitate și calitate;  iar experiența pe care o vei avea când vizitezi magazinul lor este pe măsura rochiilor fabuloase. Magazinul este cochet, elegant, intim, aici poti găsi și proba rochia ideală într-o atmosferă încântătoare. Muzica ambientală care te învăluie în modul cel mai plăcut este oferită de Amro Electronic Grup, printr-o instalație audio perfomantă și discretă.

 

Ca și designul rochiilor de seară de la Cristallini și designul echipamentelor audio marca Proel, alese pentru acest spațiu, este unul bine gândit, oferind minimalism, discreție și eficiență. Boxele se integrează perfect într-ul spațiu elegant, fără a fi observate. Iar la Cristallini, se vor observa doar rochiile minunate, cu siguranță!

 

Pentru informații despre echipamentele audio de la Cristallini, ne găsiți aici!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...