Aurelian Andreescu, ”copacul” etern din peisajul muzicii românești

Postat de admin 13.03.2018 0 Comentariu In Memoriam,

 

Anul acesta, Aurelian Andreescu ar fi împlinit frumoasa vârstă de 76 de ani, dacă nu ar fi plecat dintre noi atât de devreme, în anul 1986. Aurelian Andreescu a fost și rămâne una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii românești, iar melodiile lui sunt ascultate și azi, cu mare plăcere, de un public foarte divers.

 

Artistul și-a făcut debutul muzical la Festivalul Național de Muzică Mamaia, în anul 1963, la fel ca mulți dintre soliștii români din acea vreme. De-a lungul carierei sale a lucrat în teatru și a fost răsplătit cu numeroase premii pentru interpretările sale, atât în țară, cât și în străinătate.

Chiar dacă nu mai este printre noi, Aurelian Andreescu ne încântă în continuare cu muzica lui, deoarece a reușit să înregistreze un număr impresionant de peste 200 de melodii, printre care: Copacul, Oameni, Un fluture şi-o pasăre, Vreau numai soare, Fluierând pe stradă, Tu eşti primăvara mea, Merit eu etc.

 

Pentru a recunoaște meritele acestui artist deosebit, teatrul de revistă Constantin Tănase organizează anual un festival de muzică ce îi poartă numele; aici au șansa de a se face cunoscuți tinerii muzicieni talentați, dar este și o ocazie de a ne reaminti muzica unui artist cu totul special.

 

 

AMRO Electronic sărbătorește valorile muzicale autohtone și ne invită să ne amintim în mod deosebit de cei care nu mai cântă printre noi.

 

Azi recomandăm Aurelian Andreescu, Copacul!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...