Cât costă o instalație de sonorizare pentru biserică standard?

Postat de admin 04.02.2019 0 Comentariu Cat Costa?,

Sunteți în căutarea unei instalații audio noi pentru biserica sau mănăstirea dvs. și încă nu ați decis de unde să procurați cele mai bune echipamente audio, la prețuri rezonabile?

Amro Grup propune o instalație de sunet profesională standard, care este compatibilă cu nevoile de sonorizare ale majorității bisericilor românești. Este un sistem audio complet care asigură un sunet clar și natural, atât la interior, cât și la exterior. Toate echipamente audio care alcătuiesc sistemul de sunet sunt fabricate de Proel (Italia) și poartă garanția unei calități dovedite în 17 ani de sonorizări profesionale în majoritatea lăcașurilor de cult din România.

 

Calitatea echipamentelor audio din instalația de sonorizare a unei biserici este elementul care asigură desfășurarea slujbelor religioase în condiții optime, cu o difuzare fără întreruperi, fluctuații de semnal sau volum, distorsiuni sau interferențe. Claritatea sunetului este ceea ce ne-am dorit să oferim cu fiecare instalație audio montată la numeroase biserici și mănăstiri. Cu echipamentele marca Proel am obținut sonorizări profesionale la prețuri extrem de rezonabile.

 

 

Iată structura unui sistem de sonorizare pentru un tip de biserică de marimi standard, cu activitate desfășurată atât în interior, cât și la exterior:

1buc x Mixer amplificator AMP160XL   
4 buc x
Incinta audio XE35TB           
2 buc x 
Proiector de sunet PR30PL         
1 buc x 
Microfon tip casca WM600DH
2 buc  x  Microfon condenser CM602        
2 buc  x
Controller volum cu 5 trepte, TRV60B        

 

Există, desigur și biserici sau mănăstiri care au o configurație aparte, sau sunt incluse în patrimoniul național și necesită o  proiectare specială a instalației de sunet. Oricare ar fi cazul, nu există situație pentru care să nu avem soluții. Contactați-ne, suntem aici!

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...