Cele mai bune lămpi pentru iluminatul ambiental

Postat de admin 06.07.2018 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Iluminatul ambiental ideal este acela care îmbină ”utilul cu plăcutul”, adică oferă funcționalitate (cu cât mai performantă cu atât mai bine), dar împacă și latura estetică, prin designul inovator și lumina difuzată. Orice designer de lumini știe cât de important este felul în care se degajă lumina într-o încăpere și cât de mult contribuie iluminatul potrivit la îmbunătățirea aspectului unei încăperi.

Alături de factorul estetic, vom urmări și performanța tehnică a lămpilor – ce funcții au incluse, ce calitate are sursa de lumină și nu în ultimul rând, consumul unei lămpi.

 

 

Pentru a atinge toate aceste obiective, Amro recomandă lămpile cu led și funcții inteligente, pentru că într-adevăr, sunt cele mai bune lămpi de iluminat ambiental. Mai precis, lămpile cu led și senzor de mișcare Tango de la producătorul polonez Skoff. Aceste lămpi nu au numai tehnologia cerută pe piața iluminatului cu led din prezent, ci au și un aspect încântător, ele fiind premiate la saloane de design din Europa. Cu o durată de viață medie de 50.000 de ore și consum de energie de 0,4-0,6 W (în funcție de modelul sau mărimea lămpii), lămpile Tango de la Skoff dețin toate calitățile pe care le dorim de la o sursă de iluminat ambiental:

 

  1. Tehnologie modernă și performantă
  2. Design elegant
  3. Consum redus de curent
  4. Preț mic
  5. Durată de viață cât mai lungă
  6. Marcă renumită, de încredere

 

La Amro Electronic găsiți toată gama de lămpi Skoff, nu numai modelele Tango iar specialiștii noștri vă pot proiecta, în funcție de nevoi, instalații de iluminat ambiental cu lămpi cu led și senzori de mișcare. Acest senzor de mișcare este disponibil în variata încorporat în lampa cu led și în varianta individual și reprezintă o piesă foarte importantă în instalația de lumini.

 

Senzorul de mișcare Skoff este proeictat pe baza unei tehnologii cu infraroșu, care detectează radiațiile emise de corpul uman sau al animalelor de companie și activează iluminatul instant. Când nu se detectează o prezență în încăpere luminile sunt stinse, economisind astfel în mod inteligent și sustenabil consumul de energie.

 

Lămpile cu led Tango au fost inițial concepute ca sursă de iluminat pentru trepte și holuri, însă noile modele cu senzor de mișcare pot fi montate și prin încastrare în tavanul fals. Pentru cei care nu doresc lămpi încastrabile în perete sau tavan, există și varianta de lămpi Tango cu montaj prin lipire cu adeziv, simplu, rapid, ușor!

 

Și în ceea ce privește iluminatul ambiental, avem cele mai bune soluții. Trebuie doar să ne contactați, suntem aici!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...