Colaborare de durată – Amro Electronic Grup și Registrul Auto Român

Postat de admin 18.08.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

Registrul Auto Român (R.A.R) este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor, ca autoritate competentă în domeniul vehiculelor și siguranței rutiere. Aceasta este o instituție foarte importantă, la sediul căreia se prezintă zilnic foarte multe persoane pentru înmatricularea autovehiculului sau diverse alte probleme care țin de comepetența R.A.R. Din acest motiv, comunicarea trebuie să se desfășoare rapid și eficient și este indicat ca aparatura folosită în acest proces să fie una de calitate.

Pornind de la aceste necesități, specialiștii de la  Amro Grup au fost solcitați în mai multe ocazii pentru echiparea punctelor de lucru cu publicul, ale R.A.R., cu sisteme de comunicații de tip ghișeu. În timp, relația de colaborare dintre cele două instituții a devenit una de durată, R.A.R. devenind client fidel Amro.

 

Referindu-se la colaborarea cu Amro Electronic Grup, reprezentanții Registrului Auto Român au declarat că aceasta a fost una firească și corectă, în beneficiul ambelor părți. De asemenea, sistemele furnizate de Amro Grup au fost apreciate ca fiind echipamente bune, pe care instituția le folosește în prezent în optimizarea lucrului cu publicul.

 

 

 

 

Pentru companiile sau instituțiile aflate în căutarea unui astfel de sistem de comunicații, Amro Electronic Grup pune la dispoziție sistemul INCOM, marca Proel (Italia). Aceasta acoperă toate nevoile de comunicare cu publicul, pentru transmiterea eficientă a mesajelor.

 

Proel INCOM este un sistem de comunicație full-duplex, de tip ghișeu compus din: bază microfonică și microfon cu braț flexibil pentru operator, difuzor audio și microfon unidirecțional pentru public. Scopul acestuia este facilitarea comunicării dintre operator și client, asigurând un sunet clar și inteligibil, fără întreruperi sau interferențe.

 

În ceea ce privește destinația lui, sistemul INCOM de la Proel poate fi flosit de o arie largă de operatori: bănci, case de schimb valutar, case bilete teatre/ cinematografe/ gări/ autogări sau săli de concerte.

 

Pentru mai multe informații și date tehnice, vă punem la dispoziție expertiza specialiștilor noștri. Intrați pe www.amro.ro și contactați-ne!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...