IC Audio primește recertificarea ISO 9001:2015

Postat de admin 07.09.2017 0 Comentariu Noutăți,

 

Cei de la IC Audio au avut din nou ocazia de a dovedi poziția lor în domeniul echipamentelor audio și de a-și reafirma standardele  la care lucrează. De curând IC Audio a primit cu success o recertificare în ceea ce privește managementului calității, în conformitate cu ultimele modificări ale standardului ISO 9001:2015.


Standardul revizuit cuprinde multe inovații, aceasta fiind cea mai semnificativă schimbare de cerințe de foarte mult timp. Pe lângă unele schimbări formale, secțiunea referitoare la managementul de risc al companiei reprezintă una dintre cele mai importante modificări.


Concentrarea pe soluții orientate către eficiența proceselor și managementul sustenabil al înțelegerii funcționării întreprinderilor, au fost cerințe esențiale.
Auditorii interni ai companiei, dar și cei din exterior se ocupă în mod constant de verificarea și asigurarea standardului de calitate, astfel IC Audio continuă optimizarea proceselor, pentru satisfacția clienților.

Echipamentele audio EVAC produse de IC Audio sunt disponibile și pe piața românească prin distribuitorul Amro Electronic Grup. Le găsiți în magazinul online!

 

 

Certificatul pentru managementul riscului, implementat la IC Audio

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...