Muzeul Olteniei vă așteaptă cu audio ghid!

Postat de admin 12.12.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Cei care trec pragul Muzeului Olteniei pot renunta la clasica vizita de grup, optand pentru o experienta interactiva, individuala, multumita aparatelor audioghid cu informatii preinregistrate in mai multe limbi: romana, engleza, franceza si germana.

 

Universul si misterele lui, speciile protejate din regiune, ceramica olteneasca, costumulul popular specific zonei, ritualurile de nunta, sunt doar cateva dintre tematicile abordate, pe care turistii le pot asculta in format mp3, vizitand cele doua expozitii muzeale din cadrul sectiilor de Stiinte ale Naturii si Etnografie. De curand, o noua sectie istorie-arheologie isi intampina vizitatorii cu ghidaj audio interesant si captivant.

 

 

Fiecare turist primeste un aparat de ghidaj pe care sunt preinregistrate informatiile ,iar cu ajutorul tastaturii alfanumerice, acesta alege si asculta informatiile in limba dorita, bucurandu-se astfel de o vizita planificata in ritm propriu, independenta de personalul angajat al institutiei. Oricand, informatiile se pot derula inainte si inapoi, volumul audio se regleaza la un nivel confortabil pentru fiecare utilizator in parte si foarte important, turistul nu mai este nevoit sa se inghesuie pentru a auzi explicatiile ghidului uman ori sa astepte formarea unui grup mai mare pentru a dispune de ghidaj.

 

Cu un design similar telefoanelor mobile, audioghid este extrem de usor de folosit inclusiv de catre copii. Dupa cum ne spunea si Dl. Dorian Grigore, Reprezentant Vanzari “Daca vrem sa-i determinam pe copii, pe tineri in general, sa aloce timp activitatilor culturale, trebuie automat sa tinem pasul cu tehnologia si sa le oferim un continut atractiv”.

 

Muzeul Olteniei este la a doua colaborare cu Amro Grup. Am furnizat atat aparatele cat si serviciile specifice: traducere de texte in mai multe limbi apoi inregistrarea cu voiceover profesionisti (actori /artisti nativi). Timpul necesar pentru finalizarea unui proiect de ghidaj audio "gata de folosire" pentru muzee  este cca. 30 de zile. Experienta acumulata in proiecte similare, colaboratorii profesionisti, comunicarea eficienta cu muzeul-beneficiar sunt acele detalii care ne ajuta sa oferim mereu solutii de calitate intr-un timp cat mai scurt.

 

Echipam de multi ani muzee din toata tara: Muzeul Literaturii Romane, Muzeul Unirii din Alba Iulia, Muzeul de arta Contemporana, Muzeul Marinei (vezi lista completa) . 

 

 

Interesat de aparate si servicii?

Trimite-ne email sau contacteaza-ne direct la (Orange) O749190532 ; (Telekom) 021 3303669

 

 

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...